Sådan bruges R410A fordamperfladen for en R22 System

July 4

Sådan bruges R410A fordamperfladen for en R22 System

Environmental Protection Agency ophørt fremstilling og indførsel af R-22 kølemedie pr. 1 januar 2010. Som et resultat, eksisterende F-22 kølemidlet er genanvendt og i begrænset kvalitet, tvinger husejere til at overveje at konvertere R-22 klimaanlæg og varmepumper til R-410A. Mekanisk, R-410A opererer ved højere tryk, lavere temperaturer, og blande ikke med R-22 systemer. For at bruge en R-410A fordamperfladen i en F-22 system, fordamperfladen, kondensator, line-sæt og kølemiddel skal alle blive konverteret til R-410A specifikationer. Fjernelse af R-22 kølemiddel og anvendelsen af R-410A kølemiddel kræver en autoriseret tekniker.

Instruktioner

•Locate en tekniker med erfaring med at arbejde med R-410A, især opleve konvertering R-22 systemer til R-410A. Den føderale regering kræver ikke R-410A certificering. Men AC & R sikkerhed koalition blev oprettet som en frivillig certificeringsprogram for HVAC teknikere at lære passende håndtering og anvendelse af R-410A. Bed teknikeren, hvis de har deltaget i dette program og anmode om en kopi af certificering.

•Kontroller at systemet helt skyllet af alle R-22 før indsættelse af R-410A fordamper spoler og andre dele. Teknikeren skal bruge en standard flush kit samt en flush kvælstof. Anmode om en specificeret regning at kontrollere, at teknikeren afsluttet begge flushes.

•Overvåge klimaanlægget og varmepumpe nøje for eventuelle tegn på, at R-410A spole og kølemidlet er ikke kompatibel med det gamle system. Forkert flushes kan forårsage fordamperen spole og kompressor udbrændthed. Lytte til systemet, mens den kører og Bemærk enhver stigning i kompressor støj eller volumen, der angiver kompressoren er begyndt, kæmper for at flytte eller køle luften. Desuden, hvis systemet kører længere end 20 minutter før nå termostat temperatur setpunkt, angiver mulige fordamperen spole eller kompressor udbrændthed. Kontakt din tekniker straks.

Tips & advarsler

  • Evaluere Udgiftsdifferencen mellem konvertere en eksisterende F-22 system kontra købe en ny, Pre-Charged R-410A klimaanlægget eller varmepumpe. Erstatte en F-22 fordamperfladen med en R-410A fordamperfladen kræver en komplet system konvertering, som kan koste næsten lige så meget som et helt nyt system.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com