Tøjvask Hints på Underarm pletten Flyttefirma

July 5

Tøjvask Hints på Underarm pletten Flyttefirma

Underarm pletter er grimme, især på hvide skjorter. Ofte, kommercielle pletten flyttefirma helt fjerne ikke sved mærker, men hjem retsmidler kan gøre kort proces med rengøring af pletter grundigt. Inspicere tøj efter hvidvaskning og før du placerer det i en tørretumbler, som tørring kan indstille pletter og gøre dem sværere at fjerne.

Forebyggelse

Heloise, af Hints fra Heloise, anbefaler, at den bedste metode til håndtering af underarm pletter er at forhindre dem, før de danner. Tillad din deodorant eller antiperspirant at tørre helt, før du kjole. Deodorant og antiperspiranter har ingredienser, der reagerer på kemikalier i sved, der forårsager gulnet pletter. At lade disse kemiske reaktioner sprede holder pletterne fra knyttet til dit tøj.

Forbehandle

Før hvidvaskning af, gnid fuld styrke flydende vaskemidler i sved pletter, og vask som du normalt ville. Anvende vaskemiddel til pletten direkte gør det muligt at begynde at arbejde uden vand, og den yderligere vaskemiddel i vask fungerer som en anden dosis til at angribe pletten.

Eddike

Enten hvid eddike eller æblecider eddike virker godt på ældre sved pletter. DAB eddike på pletten og hvidvaske tøjet som sædvanlig. Hvis du kun har apple cider eddike, kan du stadig bruge det til at fjerne sved pletter, fordi det ikke pletter tøj.

Periodiske varmt vand vask

Heloise anbefaler, hvis du normalt vaske dit tøj i koldt vand, i stedet vaske din hvide tøj i varmt vand hver tredje eller fjerde vask, som hjælper dit vaskemiddel for at fjerne sved og andre pletter.

Aspirin

Knus to aspirin, og bland dem i 1/2 kop varmt vand. Nyd den farvede del af tøjet i aspirin og vand i mindst to timer, og vask som du normalt ville.

Ammoniak

Brug en ren klud eller svamp til dab lige dele af ammoniak og vand på sved pletter. Selv om ammoniak lugter stærkt, selv når fortyndet, vil lugten udviske. Vask farves tøjet, som du normalt ville.

Citronsaft

Gnid lige dele af citronsaft og vand i underarm pletter. Syre i citronsaft hjælper til at bryde op sved pletter. Vask tøjet som sædvanlig bagefter.

Salt

Bland 1 qt. varmt vand med 4 tbsp. salt. Brug en klud eller svamp til dab saltvand ind på de farvede tøj, indtil pletten forsvinder. Gentag som nødvendigt, og vaske tøjet som sædvanlig.

Bagepulver

Tilføje 4 tbsp. bagepulver til 1/4 kop varmt vand. Blandingen bør danne en pasta. Gnid pastaen i underarm pletten, og lad det tørre. Forlade pasta på pletten i mindst to timer, og vask tøj som sædvanlig.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com