Typer af Abelia planter

July 7

Abelia planter er løvfældende til stedsegrønne buske, der stammer fra Himalaya til Østasien og Mexico. Klynger af rørformede-formede blomster på abelia planter er ofte duftende og blomstrer fra sommeren til efteråret. I nogle abelia kultivarer den "floral dele forblive prangende efter blomstringsperiode," ifølge Fine havearbejde. Abelia også leverer strålende løv, det livens op både fuld sol til halvskygge områder i haven.

Kinesiske Abelia

Kinesiske abelia (Abelia chinensis) er en semi-stedsegrønne busk med en oprejst form, der breder sig rundt og løs. Det vokser 5 til 7 fod høj og 4 til 6 fod bred og bærer duftende, hvide blomster, der vises i små klynger fra juli til September. Blomster på kinesiske abelia tiltrække sommerfugle til haven og vises på ny vækst. De mørke grønne blade på kinesisk abelia buske vokse op til 1 ½ inches lang og funktion savtakkede kanter. Hardy, kinesiske abelia er tørke-tolerante og vokser bedst i fuld sol til en del skygge og veldrænet, fugtig jord. Vokse kinesiske abelia i USDA plante hårdførhed zoner 7 til 9, der er defineret som de områder, der svarer til den gennemsnitlige årlige temperatur planten tåler.

Blank Abelia

Blank abelia (Abelia---grandiflora) er en semi-stedsegrønne busk med en sammenklumpe vækst vane. Det vokser 6 til 10 fod høj og 10 til 15 fod bred og forsynet med blanke, mørkegrønne blade. Blank abelia producerer tragt-formede hvide blomster, der har et strejf af pink og emerge fra Midsommer til at falde. Duftende, blomster på blanke abelia tiltrække sommerfugle til haven. Blank abelia vokser bedst i fuld sol til en del skygge og er den "mest hårdføre af abelias," ifølge Fine havearbejde. De kræver veldrænet, frugtbar jord til at trives. Vokse blank abelia i USDA plante hårdførhed zoner 6 til 9.

Næsegrus Abelia

Næsegrus abelia (Abelia x grandiflora 'Prostrata') er en type af abelia anlæg, der har en moderat vækst og sprede form. Det vokser op til 2 fod høj og har en spredning af 4-5 fødder. Næsegrus abelia bærer klynger af sommer-blomstrende hvid blomster, der vises på ny vækst. Blankt, mørke grønne blade på næsegrus abelia vokser op til 1 ½ inches lang og "forvandler bronze-grøn til bronze-rød i vinter," ifølge North Carolina State University forlængelse. Hårdføre næsegrus abelia er hjorte-resistente og tolererer ler, fugtig eller tør jord. Det vokser bedst i fuld sol til en del skygge og fugtig, veldrænet jord. Vokse næsegrus abelia i USDA plante hårdførhed zoner 6 til 9.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com