Hvordan at slippe af med en lugt i en kommode

July 8

Når din kommode har lugte i det, vil dit tøj og andre varer afhente lugte hvis de ikke forårsager dårlig lugt. Den første ting at gøre er tomt skuffer og vaske indholdet. Så hvis du finder lugter forblive--måske fra mølpose, muggen eller nye træ, vaskeri sæber, skuffe breve eller spildt parfumer--arbejde på skuffer til at fjerne lugt. Hvis lugte trænge træ i en kommode, vil de være mere udfordrende at fjerne.

Instruktioner

•Brug hvidt brød og hvide eddike. De vil neutralisere lugte fra din kommode. Læg ét udsnit af hvidt brød i en lille dyb skål og mætte i brød med hvid eddike. Placer skål inde den ildelugtende skuffe og lade det sidde i 24 timer. Brug en skål, der er dybt nok så eddike ikke vil spilde, når du åbner skuffen.

•Prøv avis. Wad op avis at udfylde hele pladsen for skuffen. Avisen vil absorbere lugte og slippe af med dem. Erstatte avisen hver tre dage. Dette kan tage op til to uger at blive effektive.

•Brug bagepulver. Hæld en kasse med bagepulver i en skål. Bagepulver vil neutralisere lugt og opfriske din skuffe.

•Prøv træspåner. Cedertræ eller fyr spåner kan være effektive til at slippe af med dufte fra din skuffer. Placer de træflis i skåle og læg dem i skufferne. De træspåner vil reducere lugt og absorbere enhver fugt. Fugt forårsager ofte lugte.

•Brug trækul. Trækul absorberer effektivt lugt. Læg et par trækul stykker i små skåle og læg dem i skufferne. Lad trækul sidde i 24 timer og derefter kontrollere, hvis lugt er væk. Hvis ikke, lad trækul forbliver til en anden dag.

•Brug knofedt. Bland mild opvaskemaskiner sæbe i en spand med varmt vand. Brug en ren klud og nedsænke det i vand og vride ud af det overskydende vand. Scrub indersiden af din skuffer, og sørg for du renser alle overflader. Dette kan vaske væk lugt-forårsager rester, der var på træ. Kontroller din skuffer er tørre før genpåfyldning dem.

Tips & advarsler

  • Når din skuffer er fuld igen, hold små skåle med bagepulver, vanille ekstrakt eller trækul gemt væk inde som en forebyggende foranstaltning at holde lugte i skak.
  • Slippe af med skuffer, der lugter på grund af mugne eller rådne træ. Vejrtrækning lugte kan gøre dig syg.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com