Nordlige hvid cedertræ pleje i Potter

July 13

Nordlige hvid cedertræ pleje i Potter

Den nordlige hvid cedar (Thuja occidentalis) er et stedsegrønt nåletræ, der er let at pleje i potter. Hundredvis af sorter findes, herunder enkeltkolonne - og pyramide-formet træer, samt dværg typer. De er ofte brugt som accent planter på terrasser eller parvis til frame døre og vinduer.

Pot udvalg

Vælg en pulje, som er omkring 4-inches større end diameteren på objektbeholderen børnehave. Høje træer er tilbøjelige til at blæse i vinden og har brug for tunge gryder, som terra cotta, at holde dem oprejst. Sikre, at puljen har drænhuller.

Plantning

Nordlige hvid cedertræer foretrækker godt afdrypning jord, der forbliver jævnt fugtig, men ikke våd. Kommercielle potning mix fungerer godt eller lige dele sand, sphagnum, perlite og kompost. Placere et lag af sten, grus eller floden i pot's bunden hjælper med dræning. Repot dem alle tre eller fire sæsoner lige før vækst begynder i foråret.

Pleje

Nordlige hvid cedertræer er relativt pleje fri. Placer dem i fuld sol eller lys skygge og holde jorden fugtig. Små, dekorative sorter kræver normalt ikke nogen beskæring til at holde deres form. Høje sorter kan have brug for en lejlighedsvis lys klipning på toppen til at holde dem den ønskede højde.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com