Sådan testes tæpper for underliggende snavs

September 21

Sådan testes tæpper for underliggende snavs

Støvsugning jeres tæpper er en effektiv måde at afhente overfladisk snavs, krummer, fnug og hår, der klæber til de øvre dele af tæppe fibre. Men hvis du ønsker at komme til den underliggende snavs indlejret i dit tæppe, det er mere effektivt at udføre en dyb rengøring. "God husholdning" magazine anbefaler, at folk får deres tæpper dybt-rengjort hver 12 til 18 måneder. Før du hyre professionelle tæppe rengøringsmidler, dog teste dine tæpper for underliggende skidt at se, hvor godt dit hjem vakuum virker.

Instruktioner

•Vælg en plet på gulvtæppet som en test patch. Vakuum at stedet grundigt. Undersøge indholdet af vakuum pose. Hvis du har en pose-mindre støvsuger, ser på indholdet i opbevaring rør.

•Tøm vakuum. Re vakuum samme patch og genvurdere vakuum pose eller tube efter beviser på mere snavs. Hvis du kan se yderligere snavs efter allerede at have støvsuget det samme sted, er det en indikation af, at underliggende snavs er et problem.

•Rub en fugtig eller tør hvid klud--én du ikke noget imod at få beskidte--over stedet, der var støvsuget. Hvis den hvide klud discolors grå eller brun, betyder det, tæppet er snavset inderst.

•Gennemfør din egen dyb rengøring ved hjælp af en Tæpperens maskine eller shampooer. Disse maskiner gælde gulvtæppet varmt vand, så suger op snavs. Inspicere det vand, der suges op for at se hvordan skumle det er. Beskidt vand betyder, at du har underliggende snavs i tæpper.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com