Draperiet løsninger til ovale Vinduer

September 21

Hvis du har en ovale vindue i dit hjem, ved du, hvor svært kan det være for at finde et vindue behandling du elsker nemlig at rude... men det behøver ikke at være sådan. Ovale Vinduer kommer i en række størrelser og bruges til at tilføje både indvendigt og udvendigt arkitektoniske detaljer til et udvalg af boliger. For at finde et vindue behandling for din ovale vindue, skal du betragte det som et buet vindue.

Hold formen

Hvis du elsker udseendet af din ovale vindue og ikke ønsker at skjule det, skal du oprette et brændpunkt for dit værelse ved forstærker figuren. Købe en krumme stang, der følger efter den grundlæggende form af toppen af dit vindue fra din lokale hjem forbedring butik. Derefter, installere lige, paneled gardiner på stangen. For ekstra effekt, gå med lutter gardiner at vise vinduet. Hvis du foretrækker noget lidt mere usædvanligt, afhente en blød, alsidige stof du elsker fra en lokal butik. Hænge gardiner på stangen. Derefter, ved hjælp af en blyant skitse form af bunden af din ovale vindue til din gardin. Fjerne tæppet fra væggen. Skære og hem gardin omkring to til tre inches under din linje til at oprette et sæt af gør det selv-ovale gardiner.

Dække det op

Hvis du vil din ovale vindue på ydersiden, men det er at rode med din æstetiske Boligindretning, dække det op. Købe en grundlæggende gardinstang, eller en, der matcher de andre stænger i rummet. Derefter vedhæfte stang som høj og som tæt på loftet over vinduet som du kan. Hænge gardiner eller stof på gulvet til at skabe illusionen af et gulv til loft-vindue. For et strejf af sjov måde, vælge en lys farvet, tyndt stof, der vil give titter af det ovale vindue bag det.

Få kreative

Hvis traditionelle forhæng bare ikke din stil, men du har brug for noget til at blokere for lyset, prøv skodder. Du kan købe standard skodder for oval-formede vinduer, eller du kan have dem brugerdefineret gjort. Bedst fra begge verdener, skal du installere en lukkeren over din ovale formet vindue. Så, top look med en buet stang indpakket i kunstnerisk draperet stof. Hvis du ønsker din ovale vindue til virkelig pop, skal du oprette en buet træ omhæng til at hænge over toppen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com