Soveværelse kommode alternativer

September 25

Soveværelse dressers give opbevaring for tøj og tilbehør. Dressers er generelt større stykker af møbler, der kan være svært at passe ind i et lille soveværelse. Hvis du har begrænset plads eller bare lyst til at prøve en mindre konventionelle storagesystem der er soveværelse kommode alternativer til opbevaring af dit tøj og tilbehør.

Kabinetter

Udnyt din vægplads, hvis du ikke kan passe en kommode i plantegningen. Hjem forbedring butikker sælger kabinet, der kan stables eller hang direkte på væggen. Disse er billige stykker med en betydeligt mindre plads end en kommode. Gemme dine skjorter, trøjer, jeans og undertøj i en bank af kabinetter hang på væggen eller stablet i et hjørne.

Skab arrangør

Bruge en pakket skab organisator, der omfatter reoler og stænger, der kan konfigureres i et skab til at rumme både foldet tøj og dem, der har brug for at blive hængt. Disse skab arrangørerne kommer i en bred vifte af størrelser til at rumme reach-in closets og walk-in-garderobeskab. Med det rigtige system, kan du gøre dit skab til en komplet opbevaringssystem til tøj og tilbehør.

Bogreoler og placeringer

Hænge justerbare reoler. Sat hylder til tillader lærred kurve og bruge disse til at gemme trøjer og andet tøj, der kan være foldet eller rullet op. Lærred kurve er tilgængelige på detailbutikker, der sælger varer, hjem og kommer i en række farver.

Brug under seng opbevaring. Disse systemer har ofte hjul på dem så de er nemme at glide ud fra under sengen. Placeringerne kommer med låg, så tøjet ikke bliver støvet og er lavet af klar plast, så du kan se, hvad tøj er i skraldespanden.

Tøjvask stativer

Opsætning af bærbar vaskeri stativer. De er normalt findes i vaskeri varer midtergangen af detailforretninger. Disse bærbare stativer kommer med en stang til at hænge op tøj. De kan have en hylde øverst og to eller tre lærred poser, der hænge under pladsen. Du kan stable tøjet foldet på øverste hylde, hænge dit tøj på stangen og gemme dit undertøj og tilbehør i lærred poser.

Væg reoler

Oprette et opbevaringssystem udenfor skabet ved at hænge op flere nytte hylder på soveværelse væg. Brug dekorative kurve til at holde dit tøj og tilbehør organiseret. Binde etiketter til kurven med længder af båndet til at identificere, hvad elementer er i kurvene. Dette system ligesom mange af de andre kan demonteret og taget med dig, når du flytter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com