Hvordan til at identificere Tritium Exit tegn

August 2

Exit tegn giver retning og belysning til at hjælpe med at lede folk til sikkerhed i tilfælde af nødsituationer. Nogle frakørsel tegn brug batterier eller solceller til magten deres lys i tilfælde af tab af strøm til en bygning. Nogle tegn brug en blanding af tritium og en lang række lys-producerer kemikalier til at fremstille belysning. Tritium er et radioaktivt materiale, som da det henfalder, fodrer den kemiske reaktion, der står bag lyset. Tritium exit tegn kan være meget farligt at håndtere--en brudt en vil frigive skadelige niveauer af stråling. Lær, hvordan til at identificere en tritium exit-tegn, så du kan holde dig sikker, når renovere eller udfører vedligeholdelse.

Instruktioner

•Locate og åbne sikringsholderen boks for bygningen. Identificere sikringer forbundet med det rum, exit-tegn er i og den vigtigste sikring. Sluk for strømmen til rummet så tjek tegnet. Hvis det er oplyst, gå tilbage og slukke de vigtigste afbryderen og kontrollere tegnet igen. Hvis efter ombøjning ned af magten, tegnet ikke belyse, tegnet er hårdt kabling til din elektricitet og er ikke en tritium exit-tegn.

•Tjek for ledninger, der fører fra exit-tegn til en serie af fotovoltaiske celler (flad, tynde glasoverdækkede rektangler at fungere som solceller). En serie af fotovoltaiske celler kan oprette i et sted med maksimale solen eller bygget ret til exit tegn ramme. I begge tilfælde er din exit-tegn, sol-opkrævet, ikke tritium-drevet.

•Look til skruer i metal bagsiden af exit-tegn. Hvis din tegn kan læses fra begge ansigter, kigge efter skruer til metal side rammen af tegnet. Hvis du se fire skruer, din tegn er batteridrevne, ikke tritium.

•Læs etiketten på exit-tegn. Alle exit tegn er forpligtet til at bære en etiket, der viser deres spændinger og produktion oplysninger. En tritium-drevne exit-tegn vil også bære det internationale symbol for stråling. Hvis du ser dette symbol, er der ingen tvivl om, at din exit-tegn indeholder tritium.

Tips & advarsler

  • Tegn indeholder ikke nok tritium for at trænge menneskelige hud, men elementet kan indåndes forårsager strålesyge. Vær meget forsigtig, når håndtering af en brudt tritium afslutter tegn.
  • Check tag på siden eller bagsiden af din tritium exit-tegn for længden af servicedato. Hvis din tegn er forældede, skal du kontakte producenten for instruktioner om, hvordan at vende fortegnet for bortskaffelse. Disponere ikke over det selv eller du kunne drages til ansvar for EPA krænkelser.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com