Sådan Care for en Boxwood Topiary

August 4

Sådan Care for en Boxwood Topiary

Mandens interesse i imponere sin kreative følsomhed på naturen er tydelig i den lange historie af topiary havearbejde. Som små træer og buske kunstfærdigt modelleret i enkle geometriske former som kugler, kogler og spiraler, Buksbom topiaries husker de formelt designede Slotshave i 1600-tallets Frankrig. Nyd en boxwood topiary som en prydplante, udendørs anlæg, og give det den opmærksomhed, den har brug for at bevare sin sundhed samt sin sprøde, skulpturelle form.

Instruktioner

•Find en spot for den boxwood topiary, der modtager blid, filtreret lys. Planten bør ikke være overladt til at bage i den varme sol, men ej heller skal det være helt indhyllet fra solen ved truende bygninger eller højere træer. Hvis fuld sol er dominerende i den ønskede topiary placering, acclimate anlægget gradvist.

•Sæt et tyndt lag af muld på jorden omkring topiary at holde den kølig og fugtig.

•Kapacitet plante forholdsvis generøst fra foråret igennem sommeren. Lad jord tørre ud, men undgå ekstreme sogginess, da det kan føre til root rot og boxwood manglende evne til at tage ilt fra jorden.

•Fertilize boxwood mindst én gang hvert forår, ved hjælp af økologisk træ og busk gødning. Befrugte en eller to gange om året, hvis det er nødvendigt.

•Tag skridt til at beskytte topiary om vinteren, hvis klimaet ser lange perioder med frost eller ekstremt blæsevejr. Bringe planten indendørs eller tæppe jordoverflade med et tykt lag af muld, og wrap træet løst i jute.

•Replant topiary ind i en større potte eller direkte i jorden det følgende forår. Efter det første år, transplantation potteplanter i større Potter kun som de vokser fra nuværende.

•Brug afdækning sakse, begynde at trimme topiary grundigt hvert år i slutningen af foråret efter det første år. Beskære nogen døde grene fra midten, og omforme udvendigt efter behov. Er en god tid til den årlige, springtime fodring efter beskæring. Trim topiary let enhver tid af året.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com