Klassiske vindue behandlinger

September 26

Klassiske vindue behandlinger

Et kæmpe udvalg af vindue behandlinger er tilgængelige for køb, og når du vil sy din egen, mulighederne er næsten uendelige. Fleste af vindue behandlinger er dog variationer af klassiske stilarter, Testamente til den tidløse appel af de gamle favoritter. Overveje fordele og ulemper ved de klassiske glarmestre og tilpasse dem til at passe din windows og din egen personlige smag.

Romerske skygge

Når sænket, dækker en romersk skygge et vindue pænt og glat fra kant til kant; Når rejst det samler diskret i toppen af vinduet, sikret med sin snor snoet omkring en spiken. Fordi skyggen har ingen indsamling eller pleating, det gør en unfussy, skræddersyet udseende vindue dækker, selv med en mønstret stof. Roman nuancer er kun tilgængelige i visse størrelser, men nogle kommer med instruktioner for at justere bredden passer til dit vindue. For DIY romerske nuancer, kits er tilgængelige, eller du kan købe den nødvendige hardware og begreber til at samle dit eget. Omhyggelige målinger er afgørende for et professionelt færdigt look.

Fanen-Top gardiner

Fanen-top gardiner er en fælles valg af vindue behandling, købt eller hjemme-syet. Den enkle flade plader med stof faner gør det muligt at fremvise en dekorativ badeforhæng stang og eliminere behovet for badeforhæng kroge eller andre gardiner hardware. Enkelhed af gardin paneler betyder at deres bredde ikke behøver at være nøjagtige, og at det er let at justere fylden af gardiner ved blot at lave eller købe bredere eller smallere paneler.

Plisseret gardiner

Plisseret gardiner er en tidløs klassiker med talrige typografivariationer. Indsamling af Plisseringer tilføjer dimension og ekstra isolering, især når gardinerne er foret. Knivspids-plisseret gardiner er samlet med jævne mellemrum langs bredden (som om de har været klemt sammen). Blyant læg indsamle overskriften gardin til regelmæssig roll figurer; Flammernes læg danne bred rørformede kolonner over og under en klemt afsnit; patron læg form cylindriske ruller fra toppen til bunden af gardinet; og boks læg danne bred rektangulære læg. Særlige pleating tape og matchende kroge gøre ellers arbejdskrævende opgave pleating meget let, og det er tilgængelig i en række pleating stilarter.

Tynde

Uforet gardin paneler fremstillet af ren og skær stof som chiffon, organza og voile ikke giver meget isolering eller privatlivets fred, men deres lys, romantiske ser er ønskeligt. Sheers er normalt meget simpelt, bestående af grundlæggende rektangulære paneler skære bredere end vinduet for at give mulighed for blid indsamling. Hvis du vil sy din egen, dog bør du bruge særlige, dækkede sømme og holde syning så pæn som du overhovedet kan fordi det vil være synlige gennem stoffet. Sheers bruges ofte med andre vindue behandlinger, for eksempel, over en romersk skygge eller andre blind, tilføje en dekorativ touch.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com