Tips om elektrisk sikkerhed

August 9

Tips om elektrisk sikkerhed

Vi er afhængige af elektricitet til lys vores hjem, holde maden varm eller kold, køre vores apparater, oplade vores telefoner, og meget mere. Elektricitet, ligesom mange andre ting vi bruger så ofte, er nogle gange taget for givet og overset som noget, der potentielt kunne være meget farligt. Det er vigtigt at kende og praktisere ordentlig sikkerhed, når det kommer til noget så dødbringende som elektricitet.

Når du laver elektriske reparationer

Sørg for, at strømmen er slukket. Slukke breakers i boksen breaker. Gøre ekstra sikker på, at bruge en tester før du rører nogen ledninger. Aldrig røre nøgne ledninger med nogen del af kroppen. Brug ikke-ledende sko og handsker når du arbejder med elektricitet. Når du arbejder med værktøjer, være sikker på at værktøjerne er ordentligt isoleret og har ikke metal håndtag. Også være sikker på at aldrig arbejde på elektriske reparationer, der er i et vandområde.

Almindelige elektriske sikkerhed i hjemmet

Selv når ledninger ikke er udsat, kan elektricitet stadig være meget farligt. Holde alle elektriske enheder fra dele af hjemmet, der bruger vand på en regelmæssig basis såsom badekar, brusere og håndvaske. Når du bruger ting som hårtørrer eller curlere i badeværelset, Sørg for området omkring dig er tør, og sørg for at frakoble enheden, når du er færdig. Elektriske enheder kan forårsage gnister, især hvis de er slået eller blive brudt. Disse sparks er varm nok til at starte brandene på gulvtæppet, gardiner, tøj, lagner og lignende. Være sikker på, at alle kører elektriske anordninger er et sikkert og stabilt sted.

Generelle elektrisk sikkerhed uden for hjemmet

En af de mest truende elektriske farer uden for hjemmet er en nedskudte højspændingsledning. Du er i stand til at slukke for strømmen til disse linjer og kan blive dræbt, hvis du kommer i kontakt med disse. Hvis du befinder dig tæt på en nedskudte højspændingsledning, straks forlade området og ringe 9-1-1. Hvis en masse mennesker omkring højspændingsledning, forsøge at hjælpe ved at lade alle vide, at de skal holde sig væk.

Børn og elektrisk sikkerhed

Mange gange, er børn ikke klar over farerne ved elektricitet. De kan undertiden finder det spændende, gnister deres nysgerrighed. For at forhindre, at børn leger med stikkontakter, finde og købe outlet dækker for enhver forretninger ikke er i brug. Sørg også for at lære dine børn ikke til at spille med snore, der besætter afsætningsmuligheder. Ældre børn bliver også nysgerrig med elektriske enheder og undertiden ønsker at åbne dem og tage dem fra hinanden. Lær dine børn ikke at gøre dette som selv unplugged enheder kan undertiden indeholde en aktuel stærk nok til at forårsage skade.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com