Er Desert Rose blomster sikkert for en skildpadde at spise?

August 9

Er Desert Rose blomster sikkert for en skildpadde at spise?

Friske fødevarer er en vigtig del af en skildpadde kost. Skildpadde ejere kan vokse frugter, grøntsager og blomster til en kilde til mad--bare variere din skildpadde kost for at sikre, at det er at få ordentlig ernæring og får ikke keder sig med sin mad.

Identifikation

Den ørken rose almindeligvis omtales som Adenium obesum, bemærker University of Florida forlængelsen. Trods sit navn, det trives i fugtige klimaer og ofte dyrkes i Thailand og Indien. Blomster i en ørken rose plante varierer i farve fra en dyb lilla-rød til hvid, og blomstrer måle op til 3 inches tværs. Desert rose kan trives som en container plante--ideelt i en unglazed keramiske pot, med en veldrænet potning mix.

Betydning

Den ørken rose kan være en del af en afbalanceret kost for en skildpadde. Afrikanske skildpadden, en hjemmeside for skildpadde-ejere, forklarer at den ørken rose tilhører kategorien sukkulenter og lister desert rose på dens liste over "spiselige landskabspleje." Andre sukkulenter omfatter aloe, agave og yucca. Vandindholdet i sukkulenter, såsom desert rose, vil bidrage til at holde din skildpadde hydreret.

Funktion

Tortoise Trust noter på sin hjemmeside, at blomster, græs og grønne tjene som en kilde til protein for planteædere. De fleste skildpadder,--som lever på land--er planteædere. Det betyder, at deres kost er 100 procent plante-baserede, noter Drs. Foster og Smith, en pet omhu produkt virksomhed. Men nogle mennesker tror, at animalsk protein skal føjes til den skildpadde kost. Hvis planten kost er afbalanceret, animalsk protein ikke er nødvendigt, noter af Tortoise Trust.

Overvejelser

Afrikanske skildpadde advarer, når fodring ørken rose blomster og andre planter til din skildpadde, være sikker på, at de kommer fra en kilde, kemikalie-fri. Ørken rose blomster er ikke beregnet til at være den eneste kilde til ernæring for en skildpadde. At dyr skal fodres ca 85-90 procent blandet greens og blomster og grøntsager, 10 til 15 procent, forklarer Drs. Foster og Smith. Greens og grøntsager, bør suppleres med en daglig vitamin og calcium godkendt til skildpadder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com