Sådan Care for Plumeria blomster

September 17

Sådan Care for Plumeria blomster

Plumeria, også kendt som frangipani, er en tropisk træ bedst kendt for sin intenst duftende blomster traditionelt brugt til Hawaii blomst leis. Det har tykke stængler med læderagtige blade og et væld af voksagtig blomster fra foråret til at falde. Plumeria træer kan nå over 30 fod, mens mindre sorter kan beskæres i en hæk. Lille plumeria træer kan holdes i Potter og transporteres inde for vinteren i køligere klimaer.

Instruktioner

•Plant plumeria træer 10 til 20 fødder fra hinanden i foråret med fuld sol til halvskygge. Hvis din plumeria er indkapslede, repot det hvert år. Plumerias har brug for jord med god dræning. En god blanding er 40 procent perlit, 40 procent sphagnum og 20 procent sand.

•Kapacitet plumerias omkring en tomme om ugen når jorden er begyndt at tørre. Stop vanding i vådt vejr og undgå over vanding fordi stammen vil rådne, hvis det bliver vådt. Plumerias kan kræve mere vand i nogle betingelser og har brug for tilstrækkelig dræning.

•Hold dine plumeria ved temperaturer over 50 grader Fahrenheit. Anlægget kan ikke tåle frysning. Hvis din plumeria er indkapslede, bringe det inde når temperaturen falder til 40s.

•Fertilize din plumeria hver to uger under den voksende sæson med en høj-fosfor kommercielle vegetabilske fødevarer. Plumerias har brug for masser af jorden næringsstoffer.

•Skabe dine plumerias inde til vinter hvis temperaturer rutinemæssigt falder under 50 grader Fahrenheit. De blomstrer bedst og vokse ranke i lys, varme forhold som et drivhus, men du kan også gemme dem sovende ved at fjerne rødderne fra jord og placere dem et sted mørke. Når du sætter planten i foråret, beskytte det fra fuld sol for de første to uger til at acclimate og undgå solskoldning.

•Tjek for skadedyr med jævne mellemrum og spray med en insekticid sæbe. Plumeria kan blive befængt med insekter som spider mider, hvide fluer, mealybugs, skalaer, frangipani caterpillar og nematoder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com