Hvordan man sammensætter en Rion drivhus

September 22

Hvordan man sammensætter en Rion drivhus

Bygge et drivhus er normalt en arbejdskrævende DIY projekt for alle. Købe et kit drivhus sparer på tidsforbruget og kan forhindre ulykker på grund af dårlig konstruktion. Rion drivhus kits kan fås i mange størrelser og udformninger og samles og rejst i mindre end to dage. Hvilken en du vælger afhænger af din ledig plads til et drivhus og klimaforhold i dit område. Drivhus model bruges i denne artikel er Rion GH40. Instruktioner for andre modeller vil variere en smule. Den unikke karakter af Rion drivhuse giver mulighed for at tilføje udvidelsesenheder.

Instruktioner

Forberedelsestrinnene

•Locate plads i din værftet til dit drivhus. Du skal bruge omkring 3-mund clearance på alle sider for at give plads for byggeri og for at få omkring ydersiden af drivhuset. Dimensioner af drivhuset er 8 fod af 6 inches på alle sider og 6 fødder 10 inches høj. Brug træ stakes for at kortlægge området vil blive lagt i. Området bør tillade fuld sollys for planterne og være beskyttet mod vinden vindstød som muligt.

•Spray område med en stor koncentration af kommercielle-grade Triazicide insekt dræber. En typisk koncentration af værftet sprøjtning er 4 ounce for hver 2 gallons af vand. For opførelsen af drivhuset bruge en koncentration af 8 ounce for hver 2 gallon og spray området liberalt. Tillad spray til at suge ind i stedet for en hel dag.

•Vælg typen af fundament du ønsker at bruge. Du kan bruge en støbt betonfundament, som anbefales for områder med kraftig vind. Du kan bruge en træ dæk af mindst størrelsen af drivhuset. Eller du kan udgrave en grøft for at forankre bunden af drivhuset til jorden. Uanset hvilken foundation vælger du, den faktiske konstruktion af drivhuset vil forblive den samme.

Byggeprocessen

•Lay ud stykker af bunden af drivhusgasser på instituttet. Hvert stykke er mærket og findes på side 9 i instruktionsbogen. Vælg døren placering til at være væk fra fremherskende vinde. Hvert stykke vil være i stand til at glide ind i et sammenhængende stykke. Begynde med hjørner, mærket "01," og oprette forbindelse til "B2" med stikkene mærket "2D." Når du er færdig, vil den nederste ramme være komplet. Låse rammen bunden sammen med benene.

•Level bunden rammen ved hjælp af din ånd plan for at sikre, at rammen er selv. Måle afstanden fra hjørnerne og sørge for afstanden fra nord til syd hjørne er det samme som afstanden fra øst til vest hjørne. Sikre rammen til fundamentet ved hjælp af en murværk smule for et betonfundament og skruer til et træ fundament. For trench fundamenter sikre brikkerne sammen og sæt dem fast i renden.

•Saml tag ved at forbinde gavl panel halvdele sammen med koblinger leveres i kittet. Den vinklede stik mærket "8A" vil forbinde de to "R8" stykker. "6A" og "7A"-stik vil være på de modsatte ender af "R8" stykker og vil blive forstærket af "E5" baren, som vil forbinde til lavere slot på "6A" og "7A" stik. Låse døren ramme bar på plads med to låsning stifter.

•Sæt "E4R" og "R2" profiler sammen ved hjælp af de stykker mærket "PN5L" (til venstre) og "PN5R" (til højre). Låse disse stykker til døråbning gavl ved hjælp af låse benene. Dette vil tjene som døråbning rammen til dit drivhus. Gentag disse trin for den tilbage gavl af drivhuset.

•Saml taget arches. Disse bør samles før vedhæfte dem til strukturen og transporteres til det når du er færdig. Indsæt det kabel, der er mærket "CAB40", gennem kanalen for "5A" stik. Sikre kablet til hver side af "5A" ved hjælp af AS70 skruen i pin hullerne. Gentag denne proces for hver bue, der er inkluderet i din kit.

Dækker drivhuset

•Beskyttelseshætte til at klikke "Ta1" ruder elementer til "ryggen" på taget. Placer hvert ruder element på hver fælles af drivhus struktur. Disse vil sikre harpiks ramme stykker på ydersiden af drivhuset. Harpiks rammer vil fungere som "glas" del af dit drivhus og giver bedre isolering end glas.

•Sæt de runde rør, kaldet "profiler" i manualen, til foundation base. Din model bør omfatte 15 af dem.

•Øge taget med nogle hjælp fra en ven og satte det på profilerne. Taget bør glide ind i profilerne let. Fastgør det på plads med de låsning stifter.

•Installer hver af harpiks paneler ved at skubbe dem til side-kanaler i hver kolonne. Installere hver af harpiks paneler i tag sektioner. Skære og installere GF Sealer ved at indsætte det i kanalerne på hver harpiks panel.

•Saml og hænge dørene. Gå ind i strukturen og finde og forsegle utætheder kan du finde med stykker af SF blødt skumisolering.

Tips & advarsler

  • Trim nogen skarp områder eller kolonner ved hjælp af en Exacto kniv.
  • Holde en ophobning af sne fra akkumulere på taget i vinteren.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com