Høst af sommeren majroer

September 29

Høst af sommeren majroer

Majroer er hård, hårdføre rodfrugter og vokse gennem både forår og efterår frost og uvejr. Disse cool-sæson planter bedst med cool voksende sæsoner og har brug for fugtige, løs jord. Hvis du ønsker sommer høst, plante den rette blanding af hurtige og langsomme majroe kultivarer, på rigtige tidspunkter og med den rigtige jord.

Sommer kultivarer

Plante lange-sæson majroe kultivarer, der modstå sommervarmen og vokse gennem sæsonen til sensommeren høst. Vælge fra store sorter som Gilfeather, hvid ridder og White Lady. Plante hurtigere kultivarer for hurtig sæsoner og forsommeren høst. Vælg lige højre, markedet Express, lilla Top hvid Globe, Royal Crown og Tokyo tværs kultivarer. Stagger din beplantninger med lange og korte sæson kultivarer for en kontinuerlig høst gennem tidligt og midsommer.

Sæson

Plante alle majroe frø så tidligt som muligt i foråret, at give dem en cool start og ideelle vækstsæson. Majroer er hårdfør til frost og gøre godt med beplantninger to til tre uger før de sidste hårde frost i foråret. Fortsætte beplantninger op gennem midten af foråret.

Websted, jord, plantning

Sætte majroer i websteder med fuld delvis sol, hurtig dræning og god luftbevægelse, majroer kræver ikke fuld sol som andre sommer grøntsager, men ikke i stillestående vand eller mudder. Ændre top 10 inches af jord med 4 inches af organisk kompost at holde jorden fugtig og løs gennem sæsonen og plante majroe frø på hver tomme i rækken, med 12 til 24 inches mellem rækkerne. Tynde planter til 6 inches i rækken, når de spire.

Pleje og høst

Holde majroer konsekvent fugtig gennem sæsonen med 2 til 3 inches af vand hver uge og bruge økologiske barkflis til at beskytte jord fugt. Høste majroer baseret på deres forfaldsdatoer, eller når grøntsagerne når 2 til 3 inches i diameter. Vælge majroer tidligere for sødere, mere mørt kød.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com