Hvor ofte anbefales det at fodre orkidé planter?

October 1

Hvor ofte anbefales det at fodre orkidé planter?

Nøglen til at få din orkidé vokser som ukrudt er at give det miljø det nød, da det var en ukrudtsplante. At få vanding, temperatur og luft flow korrekt for din type af orchid næsten altid garanterer succes. Korrekt fodring er det sidste element skulle holde dine orkideer trives.

Generelle regler

Der er tusindvis af forskellige orkideer i verden; hver type har brug for lidt anderledes betingelser til at vokse godt. Der er almindeligheder, som kan anvendes til næsten alle de orkideer, der er tilgængelige for hjemmet producenten.

I den nordlige halvkugle, vil din orkidé være voksende stærkeste fra marts til oktober. Dette er, når planten vokser rødder, blade og blomstre pigge. Al denne aktivitet kræver brændstof, og disse er de måneder, at dit anlæg virkelig brug for mad.

Typer af orkidé mad

Der er snesevis af valg af orchid-specifikke gødning markedsføres. Mange kommercielle avlere bruge en nogenlunde afbalanceret, vandopløselige orkidé mad hele året rundt. Afbalanceret betyder, at de tre numre vises på etiketten (6-8-7, for eksempel) er det samme eller næsten det samme i værdi. Disse tre tal give dig forhold af kvælstof, fosfor og kaliumchlorid i gødningen.

Orkidé-specifikke fødevarer er formuleret således at det ikke vil brænde orkidé rødder. Din orkidé er plantet i en meget let og luftigt mix, tilbyder ingen buffering til anlægget fra kvælstof i maden. Hvis gødningen ikke var formuleret korrekt for orkideer, ville plantens rødder brænde og visne.

På grund af luftighed plantning mix er en vandopløselig mad sikrere for orkideer end sticks eller pellets, som kan skabe "hot spots" af gødning. Og ja, du kan bruge en allround vegetabilske fødevarer i stedet for en orkidé-specifik mad, men du skal blande der på ikke mere end en halv sædvanlige styrken til at undgå brændende orchid's rødder.

Fodring Schdule for orkideer

Mange orkideer vokse aktivt fra marts til juli, når de kræver i de fleste fødevarer. Fra juli til oktober væksten bremser, og fra November til februar din orkidé er tage det roligt. Det går ikke sovende, men dens aktivitetsniveau er meget lavere end når det er i fuld-vækst tilstand.

Orkide dyrkere taper deres fodring ned fra levere de fleste gødningen, når planten aktivt voksende til knap giver det nogen gødning, mens det er hvilende. Hvis du ønsker noget enklere, bør du vide, at det absolutte minimum fodring tidsplan for din orkidé er en gang om måneden. Det er ikke optimal, fordi den potning medium har ingen ernæringsmæssig værdi i sig selv, men det vil holde anlægget pusler langs pænt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com