Citroner for rengøring

October 8

Citroner for rengøring

Mens citroner kan bruges til madlavning, at gøre lemonade og sparke din iste op et hak, arbejder de også godt for rengøring. Syre i citroner gør dem en kraftig affedtningsmiddel, og citrus hjælper med at slippe af lugte. Anvendelsesmuligheder for citroner under rengøring er rigeligt i næsten alle rum i hjemmet.

Køkken

Rense snavs og oprustning fra din mikroovn ved at udfylde en skål omkring tre fjerdedele fuld med koldt vand og droppe i halvdelen af en citron. Cook citron og vand i mikrobølgeovn på high for tre minutter. Derefter tørre det løsnede snavs med en fugtig klud.

Forynge din træ skærebrætter ved at gnide dem med kødet af en citron. Lad saften sidde i bestyrelserne for et par timer, så tørre pletter af med en fugtig klud.

Fjerne pletter fra din køkken bordplader ved at gnide over pletten med en klud og ufortyndet citronsaft. Lad saften sidde i et par timer, og tørre væk pletter med en fugtig klud. Brug ikke citronsaft på sten bordplader, som det kan etch overfladen.

Badeværelse

Slippe af rustpletter i dit badekar og håndvask med citronsaft. Pres saften af en citron over rust spot. Drys ¼ kop salt over citronsaft. Lad det sidde i ca. tre timer og derefter krat med en nylon skrubbe pad.

Rens dit toilet ved at hælde ½ kop citronsaft og 1 kop borax pulver i skålen. Lad blandingen sidde i toiletkummen for 3 ½ time. Derefter krat på indersiden med en Toiletbørste. Give toilettet flush til at afsløre en funklende rent toilet.

Fjernelse af lugt

Gnid kødet af en citron over hele indersiden af din køkkenvask. Lad det sidde i ca 10 minutter, derefter skylles ud i vasken med vand. Citron vil forvise enhver lugt inde i vasken.

Opfriske din renovationsafgifter med citroner. Sted et par sidesten citron skaller inde i dit skrald afhændelse. Tænder for vandhanen og lad varmt vand løber op i bortskaffelse, så slå til rådighed for omkring 30 sekunder. Citronskal vil hjælpe løsne snavs på vingerne af garbage bortskaffelse og slippe af med uønsket lugt.

Andre rengøringsopgaver

Lav en hjemmelavet vindue renere ved at blande ½ gallon af vand med 4 tbsp. citronsaft. Spray det på dit glas eller windows. Derefter tørres af dem med rullede op avis.

Bland lige dele citronsaft og vand i en ren, Tom sprayflaske til at gøre en citrusy all-purpose renere. Spray det på bordplader, gulve og endda vægge til at desinficere og rense. Spot-test renere at kontrollere for eventuelle farveændringer til overflader.

Fikse op dit træ møbler og gulve ved at tørre dem med en blanding af én del citron juice og en del olie. Spred blandingen på træ med en blød klud til at rengøre og skinne.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com