Den bedste måde at rense en slagter blok

October 14

Træ slagter blokke er porøs, og hvis de ikke holdes rene, kan havnen sundhed-truende bakterier. Væsker fra kød har potentiale til opkrævning i små revner eller endda i det mindste af cut mærker. Slagter blokke skal rengøres efter hver brug uden undtagelse at undgå eventuelle sundhedsrisici. Bestyrelser skal altid være helt tørt, før de gemmes.

Rengøring

En mild rensning kan ske ved at skrubbe skærebræt med opvaskesæbe og derefter skylle brættet grundigt med rent vand og tørre det tørt.

Hvid eddike fungerer godt som et desinfektionsmiddel. Brug hvid eddike i sin fulde styrke til at tørre ned i bestyrelsen. Syre i eddike er et desinfektionsmiddel, der er effektivt mod skadelige bakterier. Hvid eddike er også et godt alternativ for mennesker, der har kemisk allergi. Hold en sprayflaske hvid eddike handy i køkkenet til nem adgang.

Bruge 3 procent hydrogenperoxid som en ekstra sikkerhedsforanstaltning ved rengøring for at dræbe bakterier. Rydde brættet med eddike og derefter bruge brintoverilte på et stykke køkkenrulle til at tørre overfladen igen.

Brug en opløsning af 1 tsk flydende klor blegemiddel til 1 qt. vand. Grundigt dække bord med en blegemiddelopløsning og lad den henstå i flere minutter. Skyl brættet med rent vand og håndklæde tørre.

Lugte

Nogle lugte synes at blive hængende selv efter bestyrelsen er ren. Frisk citron fungerer godt til at neutralisere lugten af løg og hvidløg lugt. Skære en citron og gnide det på tværs af bestyrelsen, forsigtigt klemme citron til at frigive saft. Skyl brættet med rent vand og tør bestyrelsen før opbevaring. Citronsaft vil også fjerne pletter fra træet. Anvende citronsaft på pletten og lad det trække i 10-15 minutter. Skyl og tørlæg bestyrelsen, før du lægger det væk.

Gnid bagepulver overfladen, skæring, og derefter skylles med rent vand.

Hvid eddike er ikke kun en god sanitizer, men det virker også til at fjerne lugt. Tør eller spray eddike på overfladen, og derefter skylles og håndklæde tørre.

Aircondition

En slagter blok vil tørre ud fra hyppig rengøring, og det skal være istandsat. Når et skærebræt ikke er korrekt konditioneret, det vil knæk og bakterier vil danne i disse revner. Anvende en belægning af mineralsk olie, når bestyrelsen er rene og tørre. Tillad mineralsk olie til at sidde på træ i 1 time. Aftørre overskydende olie og rengøre med et mildt rengøringsmiddel. Placer bestyrelsen på sin side og lad det lufttørre før opbevaring.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com