Oplysninger om PVC-plader

October 19

Oplysninger om PVC-plader

PVC eller polyvinylchlorid, der ofte bruges som en bygning byggemateriale. Polyvinylchlorid er billigere end træ eller metal, selv om det er dyrere end nogle andre plasttyper, såsom polyethylen. PVC plader er populære i byggeriet, og er især kendt for brug i opførelse af drivhuse.

Bortskaffelse

Polyvinylchlorid fabrikanter producere giftige kemikalier kendt som dioxiner. Dette skaber bortskaffelse risici, især hvis PVC-plader er brændt. PVC plader er genanvendeligt, ifølge Drexel University, men de er ofte ikke genbrugt, fordi det er billigere at genbruge dem. PVC-plader er ikke nedbrudt af lyset, i modsætning til polyethylen, ifølge Arizona State University, der gør dem mere holdbare, men også tilføjer bortskaffelse udgifter.

Drivhus dækker

Drivhusgasser belægninger er en fælles brug for PVC-plader. Ifølge Arizona State University er PVC-plader ikke tilgængelige i arkstørrelser, som er så store som polyethylen ark. PVC-plader kan være smeltet sammen om at øge arkstørrelsen, selvom dette skaber yderligere udgifter. PVC plader er nyttigt som et drivhus belægning fordi de sikre, at et drivhus indeholder varme om natten, som glas, uden at være så tunge og dyre som glas.

Blødgørende tilsætningsstoffer

Tilsætningsstoffer, som er nødvendige for at gøre PVC en effektiv, fleksibel belægning. Afhængigt af hvilke kemikalier er føjet til PVC blanding, kan PVC-plader være klart eller hvide plader, der reflekterer lyset. En PVC plader kan omfatte så meget som halvdelen af dens indhold som blødgørende tilsætningsstoffer, Sudan Institut for videnskab og teknologi. Forarbejdning af rå PVC til figurer såsom ark uden at tilføje blødgørere fører til misfarvning og destruktion af materialet.

Holdbarhed

Holdbarhed er en fordel af PVC plader. Efter Stanford University, PVC betragtes som resistente over for andre kemikalier, og høj grad udvider ikke når de udsættes for varme. Disse egenskaber er ønskelig, når du vælger en belægning til et drivhus, da drivhuset kan opvarmes af solen hele dagen og er udsat for dårligt vejr som regn storme. Fleksibilitet fordelene ved PVC give et alternativ til skrøbeligheden af glas.

PVC Definition

PVC er en polymer. Polyvinylchlorid navn henviser til en struktur, der indeholder mange enheder af vinylchlorid stof. Vinyl chlorid er et molekyle, der indeholder elementer kulstof og klor. Kombinere vinylchlorid med plasticeringsmidler skaber polyvinylchlorid stof. Ifølge Drexel University, er mange polymerer kendt for offentligheden som plast.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com