Hvad er Standard farver for tærskler?

October 16

I tidligere tider, krydser grænsen til et hus lavet en erklæring af ejerskab, der befalede respekt; ejeren var konge af hans slot, og spørgsmålet om håndværkere, rejsende og fremmede adgang til en ' s hjem var et spørgsmål om alvorlige overvejelser. I dag, designet tærskler og omkringliggende entryways oftest til at gøre besøgende velkommen. En af de mest indbydende designelementer er farve.

Tærskler og åbne grundplaner

En af de kritiske elementer i moderne design er den åben grundplan, som lader man glider jævnt og uden afbrydelse fra rum til rum, fysisk eller visuelt. Bortset fra et værelse med en træ, marmor eller flise tærskel signalerer noget særligt: Velkommen til vores hjem teater; Køkkenet er hjertet af vores hjem; privat rum begynder her. En måde at tænke på tærskler er stadig i den gammeldags måde; som gæst har du brug for tilladelse (eller et visuelt signal) til at krydse.

Tærskler, der bifalder - marmor

To-farve behandlinger synes at være mest gunstige i at tilskynde en gæst at indtaste et værelse. Et er at begynde værelse behandling tema på tærsklen. Marmorbadeværelse er formentlig det bedste eksempel, fordi det bliver, i kraft af sin byggematerialer, har en mærkbar tærskel. De fleste marmorbadeværelser synes at have lys-farvede gulve; udvide hovedetagen farve til tærsklen, der gør en klar men indbydende tradition. Creme, hvid og lys grå synes at være de mest almindelige marmor badekar farver og giver god mening for tærsklen. Hvis integrere en marmor tærskel med et flisegulv, forsøge at nøglen tærskel-sten til en tone i flisen.

Tærskler, der bifalder - træ, fliser, Metal

Farver for andre materialer synes at følge generelle udsmykning tendenser, selvom bløde farver synes mindre af en hindring eller visuelle afbrydelse end stærk eller mørke. Floor Talk bidrager flere elementer til at tænke på tærskler. I disse vanskelige tider, udsmykning tendenser har generelt en tendens mod de mindre impulsive: en rolig shell pink du kan tåle for en lang periode i stedet for en skrigende chokerende pink hvis nyhed har båret en anelse tynd af tirsdag. Rolige farver, lyse farver og naturlige farver bære godt og passer ind i eksisterende mode. Floor Talk mest usædvanlige bidrag til tærskel diskussion er ikke farve men komfort. Tage dine sko off, webstedet antyder, og afprøve komfort i dette fantastiske præget flise, slanke metal stripning eller endda en ydmyg sadel støbning. Farve gør meget for at forbedre blokering din strømpe på et søm, understreger en højhælede sko eller forsøger at beslutte mellem hen over og træde på på et øjeblik.

Tærskler, at ændrer stemningen

Enhver tærskelværdi gør to udtalelser: stop (omend kort) og mærke (lidt eller meget). Brug stærke eller jublende farve hvor du ønsker at bringe gæsterne hen til en raste. En post hall, er hvor der er et sted at stå ud af vejret, et godt sted for vandtæt fliser eller anden belægning forskellige fra indgangsdøren til et værelse (selv om Iowa State ville klassificere aftagende indrejse til et hus som unwelcoming; Se referencer). Grænsen mellem køkken og terrasse er et andet sted for stærk eller festlige farve, signalering overgang til de casual fornøjelser af udendørs.

Tærskler, der signalerer privatlivets fred

Hver komedie synes skal indeholde mindst én episode baseret på nogen går ind i det forkerte rum. Gøre dine signaler tydeligt på tærsklen til en subtil, men bestemt erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger. Som gæst vil udvælge badeværelset ved sin marmor tærskel, bruge fliser eller træ til at signalere, at nogle af værelserne ikke er offentlige. Soveværelse døren sills for børn og teenagere kan afhente en vilde værelse farve (ja, herunder sort og lilla). En ekstra brede vindueskarm poleret naturtræ, dæmpede sten eller fliser indtastet til udsmykning ordningen inde siger "master bedroom." Selv om en fornødent tærskel kan synes som en meget subtil signal, kan du blive overrasket over hvor hurtigt gæster og besøgende reagerer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com