Sådan sikkert Sprout Pinto bønner

October 28

Ifølge Food and Drug Administration er Salmonella og E. coli farlige muligheder når spirer ikke håndteres sikkert. (Reference 3) Lucerne, kløver og radise spirer er den mest almindelige bærere af Salmonella og E. Coli. Pinto bønner er mindre tilbøjelige til at bære disse bakterier, fordi de er ofte kogt før forbrugeren spiser dem. Da spirer ikke er kogt, er det vigtigt, at bønner er rene og for at holde bønner og spirer i rene områder og fra dyr fecal sagen for at minimere eksponering for disse sygdomme. Uden følgende generelle sikkerhedsforanstaltninger bliver pinto bønnespirer mere modtagelige for Salmonella og E. coli.

Instruktioner

•Saml den spirende container ifølge producentens anvisninger. En typisk container har en bakke så vandet kan løbe væk fra bønnerne. Nogle sprouters er stabelbare at give mulighed for flere bakker til stables oven på hinanden. Beholdere varierer fra små husholdnings drikke kop størrelser til større størrelser, 10 x 10 tommer dividers for spiring mere end én type af bønne ad gangen. Hjemmelavet sprouters er en mulighed: du skal bare placere en mesh skærm oven på en spand eller krukke.

•Soak bønner i kølige, 70 grader Fahrenheit, vand i 12 timer i en stor plastik skål. Processen med iblødsætning pinto bønner er det der gør bønne kommer til livet. Derfor tørre bønner holde så godt og aldrig spire på egen hånd: de er tørre. Iblødsætning af bønnerne tillader bønne til at begynde den spirende proces. Bønnerne vil opsuge vandet, så det er vigtigt at tilføje nok vand til at sparke starter den spirende proces i bønnerne. Som hovedregel, tilføje to til tre gange mere vand end mængden af bønner, du har.

•Rinse bønnerne grundigt før du overfører til sprouter. Processen med skylning bønner giver mulighed for frisk vand til at berige bønnerne og gør spiring af pinto bønner muligt. Skyl i en ny, ren plastik skål. Den føres proces er en nøglekomponent til med held voksende pinto bønnespirer og kombinerer med dræning for at opnå fuld spire i kun et par dage.

•Udtøm pinto bønner. Når de lægger bønnerne i sprouter de vil automatisk tømme eller du kan bruge en husstand si for at dræne dem grundigt før du placerer bønnerne i sprouter. Når bønnerne er i sprouter fremtidige skylning og afdrypning, bør kun finde sted i enheden og bønner bør ikke tages ud af sprouter indtil er spirer klar til høst.

•Gentag skyl og afløb proces hver 12 timer, indtil den ønskede spire størrelse er fuldført. Typisk bør tre eller fire skylninger og afløb resultere i den korrekte størrelse spire. Men antallet af gange du skyl og afløb pinto bønner afhænger af klimaet bønnerne er i samt mærke af bønner. Den samlede proces bør ikke tage mere end fem gange skylning og afdrypning pinto bønner.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com