At justere en tabel Saw hegn

October 28

Bordrundsav hegn, også kaldet rip hegnet, holder træ arbejdsemnet i overensstemmelse med rundsav vingen for præcis og sikker skæring. Mens rip hegnet er holdt i begge ender af en metal runde jernbane, kan det komme ud af justering. Når hegnet er ude af trit, arbejdsemnet kan få klemt inde mellem den cirkulære savklinge og hegnet. Tjekke hegn for korrekt afstand justering før skære materiale på tabel saw.

Instruktioner

•Shut off den elektriske strøm til bordet så.

•Løsn hegn-bedrift løftestang til at flytte rip hegnet frem og tilbage på tværs af bordet så overflade. Groft indstille afstanden mellem hegnet og savklinge ved hjælp af den indbyggede målebånd. Den indbyggede måling båndenhed er knyttet til den bageste hegnet jernbane.

•Measure afstanden mellem hegnet og indersiden af cirkulæret savklinge ved hjælp af den håndholdte målebånd. Begynde på forsiden af savklinge. Sæt enden af båndet mod hegnet. Læs afstanden.

•Flyt tape på bagsiden af vingen. Sæt enden af båndet mod hegnet og læse afstanden mellem indvendigt kant af savklinge og hegnet. Justere hegnet lidt, indtil de to målinger er nøjagtige, i det mindste inden for 1/16 tomme eller bedre.

Tips & advarsler

  • Som et eksempel, hvis du er ved at rive en 8-tommer bredt stykke af materiale, bør målebåndet læse en fuld 8-tommer afstanden mellem indersiden af rundsav blade og hegnet. Dette vil være den resulterende snit af materialet, og bladet vil være helt parallelt med rip hegnet.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com