Hvad der forårsager tilstoppede toiletter?

November 4

Hvad der forårsager tilstoppede toiletter?

Toiletter blokere for en række årsager, de fleste af dem faktisk ikke relateret til menneskelige affald. Du kan vurdere, hvad der forårsager dit toilet at tilstoppe ved at mærke, hvis din dræn synes at køre langsomt, med angivelse af problemet rækker længere end bare på toilettet er VVS.

Simpelt Toilet træsko

Oftentimes tilstoppe toiletter fordi nogen sat i for meget toiletpapir uden skylning. Andre syndere kunne være papirhåndklæder, væv, sanitære produkter og bleer. Med undtagelse af toiletpapir, bør ingen af disse materialer nogensinde være skyllet ud i toilettet. En træsko i toilettet sker oftest i toppen af den op-buede fælde, som er en del af toilet armatur. Denne type af tilstoppe kan normalt ryddes ved at bruge et toilet stemplet. Du kan have til at fordybe sig i en halv time eller så før vandet presset lavet af stemplet flytter tilstoppe ud af fælden.

Andre objekter i toilettet

Små børn kan blive fristet til at sætte legetøj i toilettet for at se, hvis de vil skylle væk. Tandbørster, shampoo og conditioner caps, toilet fresheners, hår dressing elementer såsom hårspænder og klip, og snesevis af andre usandsynligt objekter kan vinden op i toilettet og blive fanget i fælden. Clearing disse træsko kan kræve en snegl, som du kan købe eller leje på en hardware- eller hjem forbedring butik. Sneglen vil trække den tilstopning materiale ud af toilettet i stedet for at skubbe det gennem rørene. Af den måde, er fælde af et toilet eller håndvask ikke beregnet til at diffusere objekter, der går ned i afløbet. Fælden forhindrer kloakken gasser kommer i dit hus.

Større problemer

Hvis dit toilet træsko ofte-- og du har overbevist alle om at holde op med at lægge kan upassende objekter ind i det - problemet være mere alvorlige, især hvis din dræn kører langsomt. Der kan være en tilstopning i bygningens vigtigste afløb, og du bliver nødt til at kontakte en professionel.

Store problemer

Andre mulige årsager til toilet træsko er rødder vokser i rørene fører til det offentlige kloaksystem eller Septisk system. Rørene kan være tilstoppet af hvad kan kun betegnes som "klister" som hår, sæbe afskum eller rust. En anden mulighed er at din septiktanke system skal være pumpet ud eller en brudt rør fange affaldsmateriale, som løber gennem rørene, forårsager en tilstoppe disse alle problemer kræver professionel hjælp.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com