Hvordan til at lyse udendørs springvand

November 10

Hvordan til at lyse udendørs springvand

Lav spænding landskab lys er en hurtig og nem måde at forstærke udseendet af din udendørs springvand og fremhæve dens særpræg. De er også en billig opgradering til den gennemsnitlige gør-det-selv uden at ansætte en elektriker. Den nemmeste løsning er at købe en lav spænding kit, der ikke kræver omfattende ledninger eller tillader fra en lokal isenkræmmer. Med sådan et kit, kan du have din springvand belyst og pulserende inden for en weekend.

Instruktioner

•Indstil hvordan du ønsker din belysning til at fungere. For eksempel, afgøre hvorvidt du ønsker din belysning til at være blød og romantisk eller lyse og lysende. Også finde ud af hvis du ønsker for din belysning til at fremhæve en bestemt funktion, som et springvand, eller lys en vej.

•Draw en grundlæggende skitse af dit springvand område, der viser træer, landskabspleje, bygninger og eventuelle eksisterende lys. Gør opmærksom på de elektriske adgangspunkter, hvis du har planer om ledningsføring en belysningssystem. Bestemme, hvor mange lys du gerne og markere hver type på skitsen.

•Purchase en belysning kit, der matcher din belysning hensigter. Køb korte spil lys lys en vej rundt om din springvand. Køb pole-type lamper eller en spotlight lys specifikke områder af din springvand. Overvej at bruge et par mindre lys i stedet for en enkelt spotlight til at fremhæve visse objekter for at undgå hårde skygger. Undervands lys er også en god mulighed for at tilføje realisme til dine springvand.

•Lay ledninger ud til at matche placeringen af dine lys. Tilslut den kilde ende af din ledninger til den elektriske transformer i sættet, hvilket reducerer spændingen anvendes fra dit hus til 12 volt. Strip enderne af ledningerne og forbinde dem til terminalerne, som anvist i sættet. Montere transformer til muren nær GFCI stikkontakt. Sæt ikke transformer i indtil, når installationen er fuldført.

•Saml belysning kit ifølge producentens anvisninger. Når alle armaturer er blevet samlet, køre ledninger til den enkelte lys og sikre de lamper. Grave en lavvandet grøft og begrave de ledninger, der løber mellem de enkelte lys.

•Plug ledninger i den elektrisk kilde. Bekræft, at alle lysene fungerer korrekt.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke ønsker at tilføje ledninger omkring dit område, springvand, overveje at købe solens lys.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com