Ideer til dekorere med maling i en Kids soveværelse

October 27

Ideer til dekorere med maling i en Kids soveværelse

Et barns soveværelse bør passe deres personlighed og afspejler deres interesser. Udsmykning et barns soveværelse med maling åbner døren til designmuligheder, som ikke måske passer andre steder i dit hjem. Dekorere en fokal væg eller hele soveværelset med farverige latex og akryl maling ved hjælp af teknikker, der forenkler hvad kan først synes at være en kompliceret proces. Malede vægge kan gnist fantasien, inspirere kreativitet og tilbyde timers kunstneriske spil.

Instruktioner

Tavle maling

•Paint en dekorativ Tom skifer i dit barns soveværelse med farverige tavle maling. Du kan lave dine egne brugerdefinerede-farvet tavle maling med akryl maling, ruder medium og pulver flise injektionsmørtel, eller du kan købe farvede tavle maling til at koordinere med dit barns soveværelse indretning. Børnene kan dekorere deres egen plads og ændre det dagligt med et udbud af farverige kridt, skabeloner, stencils og viskelædere.

•Fyld en hel væg med tavle maling, male væggen under wainscoting eller gøre dekorative sektioner af tavle oven på en malet væg.

•Frame dekorative tavle sektioner med trim for at hjælpe indeholder kridt kunst. Gøre et skakternet eller diamant mønster på en væg med skiftevis tavle dele og regelmæssig malede dele.

Væg vægmaleri ideer

•Vælg en fuld væg vægmaleri design til at dekorere en fokal væg eller til at dække alle væggene i dit barns soveværelse. Vægmalerier kan virke skræmmende, hvis du ikke er en talentfuld kunstner, men enhver kan lave en med en projektor, en stencil eller en skabelon. De samme vægmaleri maling teknikker gælder, uanset hvor mange vægge du male.

•Paint baggrunden farve først, spore og male design dispositionen begynder med de største afsnit først og arbejde din vej ned til de mindre aspekter af billedet. For eksempel, for at male en hemmelige haven soveværelse, male væggene blå øverst og grøn i bunden; gøre horisonten linje bølget at simulere en stigning og fald af en græsmark.

•Trace og male de største elementer af vægmaleri. I de hemmelige haven eksempel, spore og male træerne, en haven Dam, skyer, gynger og hegn næste. Bruge akryl maling til at male over væggen baggrundsfarve.

•Finish haven motivet med pletter af blomster, sommerfugle, kolibrier og små insekter. Få andre ideer til fuld vægmalerier fra dit barns yndlings historiebog, farvelægning bog eller grafisk roman. Du kan projicere udskrevne sider på væggen for at forenkle design.

•Opret en delvis vægmaleri med maling i dit barns soveværelse, der lyser i mørke. Male baggrunden væg i en mørk farve før sporing vægmaleri dispositionen. Projekt eller vedhæfte mønster eller billede på væggen, spore det og derefter male design med glød i mørke malingen. Vægmaleriet vil være dekorativ i løbet af dagen, eller når lokalet er tændt og det vil fungere som en nightlight når lyset går.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com