Hvordan du tilslutter en pumpe til swimmingpool

November 16

Hvordan du tilslutter en pumpe til swimmingpool

Hvis du skal tilføje eller erstatte en pumpe på din pool, skal pumpen være normeret til din pool størrelse. Hvis du installerer på en eksisterende pool, finde en pumpe med den samme type som den, du udskifter og montering størrelse. Pumpe installation er en ligetil projekt, som kan ske i cirka en time.

Instruktioner

•Indstil placering for din pumpe. Hvor du finde vil pumpen afgøre hvad VVS, du skal bruge. De fleste pumper vil bruge en 1-1/4" rør. I de mest grundlæggende installation, vil du har brug for en adapter fra skimmer enhed til 1-1/4" PVC-rør. Du skal derefter en 90 graders montering til at skrue ind i pumpen. Du skal også bruge en adapter til at passe udgangsporten på din pumpe, der vil forbinde til 1-1/4" rør. Ved pool vil du har brug for en anden 90 graders montering. Du vil også brug for to stykker af PVC-rør til at passe mellem hver af disse fittings. Hvis du placerer pumpen videre fra puljen, skal du yderligere fittings og rør.

•Installer et indløb rør. Din pool vil have en skummer enhed, som omfatter en kurv for at forhindre snavs som blade fra indtastning af din pumpe og filter. Installere et rør fra bunden af skummer til indsugningssiden af pumpen. På de fleste enheder vil dette rør indgå direkte i en anden hulske kurv monteret på pumpen.

•Installer en outlet rør. Køre et andet stykke rør fra afgangssiden af pumpen til din luftfilterets indtag. Omhyggeligt måle rør, svarende til størrelsen af fittings, og skære rør til at passe. Være sikker på at rengøre alle fittings og rør før du anvender PVC cement.

•Tilslut elektrisk strøm til pumpen. De fleste pumper til husholdningsbrug pools vil være 120 volt og kan sættes direkte i en standard beholder. Hvis stikkontakten ikke er beskyttet mod vejret skal du installere et beskyttende dække over forretningen. Gøre stikkontakten er en GFCI (Ground fejl Circuit Interrupter) enhed. En GFCI enhed konstant overvåger kredsløb for jorden fejl og giver en ekstra grad af sikkerhed. Mens det ikke kan forhindre alle elektriske stød, vil det generelt forhindre disse skader fra at være alvorlig eller alvorlig.

•Prime pumpen. Blokere vandstrømmen fra skimmer enhed under installationsprocessen. Når installationen er fuldført, så vandet til at flyde ind i pumpen fra skummer. I de fleste tilfælde skal du åbne klar plast dækslet på pumpen skimmer bløder ud af fanget luft. Når luften er ude af trit pumpen vil begynde at fylde med vand. Hurtigt udskifte coveret.

•Test pumpen. Når alle rørfittings er indstillet og cement har haft tid til at tørre, kan pumpen testes. Tilslutte pumpen i stikkontakten og det bør begynde at løbe. Der vil være yderligere fanget luft i systemet, som pumpen skal udvise ind i puljen. Inden for et par sekunder skal pumpen tvinger vand i poolen. Hvis ikke, slukke pumpen, check for blokering i rørene og gøre visse pumpen er korrekt primet. Når alle forhindringer er fjernet, skal pumpen fungere gnidningsløst.

Tips & advarsler

  • Hvis du installerer nye PVC rør brug tidsplan 40. Det er et tungere rør og vil være meget mere holdbare. Det er stærkt anbefales du installere en on/off-knappen for at styre pumpen i stedet for at frakoble enheden.
  • Prøv at undgå at installere pumpe under niveauet for inlet vandforsyning. Dette vil forhindre back-flow og pumpen at miste sin prime hver gang det er lukket ned.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com