Mascara Pletfjerning

October 29

Om behandling af mascara på tøj, tæppet eller polstring, er det mest vigtige ting at huske at behandle pletten straks. Jo længere venter du før behandling af pletten, jo sværere bliver det at fjerne.

Fjerner Mascara fra vaskbar beklædning

Først forsigtigt skrabe ud så meget mascara som muligt, for at fjerne mascara fra tøj, og derefter behandle pletten med en pletfjerner. Gnid med flydende vaskemiddel eller fjernelse af fedt opvaskemaskiner væske. Endelig, vaske med stof-safe blegemiddel i de hotteste vand anbefales til stoffet. Lufttørre og kontrollere at sikre pletten er fjernet. Gentag fremgangsmåden, hvis nogen af pletten resterne.

Fjerner Mascara fra tæpper og polstring

Hvis du vil fjerne mascara fra tæppet eller polstring, først kontrollere for at se, hvis mascara vandtæt. Du muligvis at fjerne ikke-vandtæt mascara med en simpel anvendelse af eye makeup remover.

For ikke-vandtæt mascara: først, forsigtigt skrabe ud så meget mascara som muligt. Anvende makeup remover til en ren, hvid klud og forsigtigt dab (ikke gnide) på pletten, arbejder for at løft forsigtigt pletten fra tæppet eller polstring. Hvis dette ikke virker, prøv en fjernelse af fedt opvaskemaskiner væske, igen ved hjælp af en duppe og duppe bevægelse, aldrig gnide. Opfølgning ved sponging område med rent vand. Duppes tør.

Til Vandfast mascara: Hvis du vil fjerne Vandfast mascara, kan du prøve ovenstående metode, men du kan være nødvendigt at ty til stærkere ting. Igen, forsigtigt skrabe ud så meget mascara som muligt. Derefter, svamp på en lille mængde af rensning opløsningsmiddel. Forsigtigt duppe på pletten, arbejder for at løft forsigtigt pletten fra tæppet eller polstring. Næste, rense ud opløsningsmidlet med en blid rengøringsmiddel (1 tsk opvaskemiddel blandet med 1 kop lunkent vand). Igen, forsigtigt at rense området, så svamp med rent vand. Duppes tør.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com