Sådan fjerner Lily pletter

November 24

En lilje er en slags blomst, når børstet op imod, ofte overførsler pollen pletter. Pollen er brugt i den reproduktive proces med blomsten, og i nogle liljer, en lille knivspids af pollen kan resultere i tusindvis af korn af pollen. Mens instinkt ville fortælle pletten de fleste mennesker at blot børste lily pollen off dit tøj, der vil faktisk forårsage pletten til at gå dybere ind i fibrene.

Instruktioner

•Tag beklædningsgenstandens med lily pollen pletter på det, hvis du bærer tøjet. Tage tøjet udendørs og give det en god ryste at fjerne så meget af lily pollenkorn som muligt.

•Lay tøjet på en flad overflade med lily pollen pletten opad. Løft af pollenkorn fra stoffet ved at rulle en selvklæbende fnug rulle over stedet for lily pollen pletter. Skrælle den klæbende ark, når det har løftet pollen og fortsætte med en ren klæbende ark for at forhindre pollen fra overføre tilbage på stoffet.

•Sæt tøjet med lilje pletter på det i en spand koldt vand. Tillad tøjet til at sidde i spanden vand i 30 minutter. Vandet vil hjælpe yderligere løsne eventuelle resterende lily pollen pletter.

•Tag tøjet fra spanden og vride ud af den overskydende væske. Hæld en fjerdedel mellemstore beløb prewash fjernelse af pletten væske på enhver resterende lily pollen pletten. Brug din fingerspids til forsigtigt gnide prewash ind i stoffet, så tillader tøjet til at sidde i 15 minutter.

•Wash tøjet i de hotteste vand tilladelige til stoffet ved hjælp af et enzym vaskemidler. Enzym vaskemidler er kendt for at hjælpe med at fjerne pollen pletter. Du kontrollere pollen pletten er helt fjernet før tørring tøjet i tørretumbleren.

Tips & advarsler

  • Brug afdækningstape til at fjerne pollenkorn, hvis du ikke har en selvklæbende lint roller.
  • Undgå forsøger at fjerne lilje pollen pletter ved gnidning med en fugtig klud; Dette vil kun gøre pletten værre ved at gnide det ind i fibrene i stoffet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com