Hvordan at finde, hvor rotter er inde i dit hus

October 30

Hvordan at finde, hvor rotter er inde i dit hus

Rotter er hårdføre skabninger og tilpasse sig godt til de fleste miljøer. Desværre, bygninger og boliger er ideelle kilder til mad og nesting for mange rotte populationer. Du har rotter i dit hus, hvis du høre skrabe og knirkende lyde om natten, eller mærke afføring i hjemmet. Det er vigtigt at tage sig af en rotte problem straks fordi de er frodig opdrættere. En kvinde kan have op til 18 kuld af syv eller flere rotter i et år.

Instruktioner

•Kontrollér langs baseboards, i skabene og bag møbler til afføring. Rotter leder ofte nemlig den nemmeste fødekilde, og rotte ekskrementer angiver ofte rejste ruter. Rotte ekskrementer er ca 1/4 tommer i længden og pellet-formet. Frisk ekskrementer er mørke, mens gamle ekskrementer er grå og smuldrende.

•Undersøg din sokler og lavere vægge om mørke gnide mærker. Rotter rejse tæt på vægge og forlade mørke, fedtede pletter på hjørner og sokler langs deres stier. Mærkerne vises når olien fra rottens pels smitter af.

•Look for beskadigede træ og huller i vægge eller lofter. Rotter tygge på hårde overflader til at holde deres tænder skarpe, og de vil tygge en hul gennem en væg til at gøre en kortere rute eller at komme til mad. Træflis og gnavede steder på træ angiver populære rotte områder.

•Sprinkle talkum pulver eller mel finder du tegn på rotter. Også placere pulver langs vægge og tællere. Rotter er mere aktiv om natten, så lad pulveret i sted natten over og tjekke for friske spor i morgen. Det kan tage et par dage for spor, der vises, hvis pulveret er på et sjældent rejste sti.

•Investigate populære redepladser. Rotter som mørke steder, så garager, kældre og lofter er gode steder at tjekke for angreb. Rotter gøre reder fra papir, klud, vegetabilske materialer og andre let strimlet varer det kan finde. Reden ligner en lille bold ca 4 inches i diameter. Hvis du finde cacher af mad i det område hvor du finder en rede, er det en god satsning, du har en aktiv rottebestanden.

•Don't forsømme ydersiden af dit hjem. Ikke alle rotter lever indendørs. Nogle typer lever udenfor i tæt vegetation eller under woodpiles. Tjek omkring fundamentet for dit hus for friske spor i snavs. Selvom disse rotter bor uden for dit hjem, kan de rejse inden for fødevarer.

Tips & advarsler

  • Holde rotter ud af din mad ved forsegling det i lufttætte glas containere.
  • Forsøg aldrig at håndtere en levende rotte. De kan bide og overføre sygdommen.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com