Solsikke plante pleje

December 1

Solsikker er enårige, der er hjemmehørende i de fleste regioner i Nordamerika. Du kan finde mange vokser sammen med veje eller i områder uden nogen pleje. Men for at vokse sundt store solsikker i din have er du behøver for at sikre, at alle deres voksende krav opfyldes. Bland dem med andre prydplanter eller vokser dit eget wildflower garden for at skabe et naturalistisk landskab.

Plantning Site

Solsikker vokser bedst i temperaturer mellem 70 til 78 F, selv om de kan overleve moderate temperaturer 64 F. adfærd jord pH test på dit blomsterbed. Disse enårige behøver for at vokse i et pH interval mellem 6.0 til 7,2. Købe jord pH testkit fra din lokale county udvidelse kontor. Grave en 6-tomme hul og indsamle jordprøver. Mail til laboratoriets adresse på testen. Afvente resultaterne før jord ændringer. Tilsætte kalk til sure jord og svovl til jord, der er for basisk.

Fjern webstedet plantning af ukrudt eller planter, selvom solsikker er god konkurrenter for sollys med ukrudt, de dækker ikke jorden. Derfor, ukrudt kan konkurrere om næringsstoffer og vandforsyning i jorden. Bruge et ukrudtsmiddel eller hånd trække vegetationen i området.

Såning solsikker

Vælg en gang i det tidlige forår til tilså din solsikkekerner. Sprede frø 1 fod fra hinanden, hvis du er plantning store solsikker eller hver par inches for små solsikker. Brug en rive til let dække frøene med snavs og vand grundigt. Placer en skærm over plantning site område for at forhindre, at fugle og andre rovfisk angriber din nyplantede frø. Fjerne skærmen, så snart spirer begynder at skubbe fra jorden.

Solsikke pleje

Vand din solsikker i deres blomstringsperiode. Vand området plantning dybt 20 dage før og efter de blomstrer. Sørg for at du ikke får vand på blade eller blomster af vanding langsomt på deres base. Befrugte med en afbalanceret langsom frigivelse gødning i de tidlige forår måneder. Bruge en gødning, der ikke er højt kvælstofindhold, fordi overdreven kvælstof kan forsinke deres blomstring. Når du ser din solsikker begynder at spire, fordelt 2 inches af barkflis omkring deres base. Du kan bruge en mulch, som består af strimlet bark, halm eller hakkede blade. Barkflis vil hjælpe bevare fugten i jorden og holde ukrudt væk fra dine blomster. Spil store solsikker for at forhindre dem fra at falde over. Placer to stakes på enten side af blomsten og binde dem til bålet ved hjælp af et blødt materiale som et stykke stof.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com