Sådan Care for Kalanchoe

December 8

Sådan Care for Kalanchoe. Kalanchoes er sukkulenter dyrkes primært for deres klynger af små blomster, fås i mange farver. Blomsterne blomstrer om vinteren, og planterne kan normalt findes i butikker rundt om ferien. Med god pleje vil blomster sidste to til tre måneder, hvorefter løv vil overleve. Anlægget er udfordrende at gøre blomst igen, men ikke umuligt.

Instruktioner

•Sæt kalanchoes i fuld sol, hvis det er muligt. Ligesom de fleste sukkulenter trives kalanchoes i direkte sollys. Det vil ikke påvirke planten, men hvis vokset i moderat lys.

•Kapacitet kanalchoes sparsomt. Den potning mix af kalanchoes bør kunne tørre i mellem vandingerne. Vanding en gang hver anden uge, eller lidt mere ofte er tilstrækkelig. Kalanchoes er modtagelige for rådne hvis vand alt for ofte. Placere planten i en lerkrukke hjælper jorden tør.

•Tag døde blomstre stilke fra planter når de bliver uinteressante. Dette vil fremme anlægget til at holde blomstring.

•Discard anlægget efter alle tegn i blomster er væk, eller holde planten for sine løv. Hvis du holder det, fortsætte normal pleje, men sikre anlægget modtager høj lys.

•Attempt til at gøre en kalanchoe reflower den følgende vinter ved at give det en hvileperiode med lavt lys og kølige temperaturer. Følgende September, flytte planten ud af lyset til et mørkt sted som et skab tidlig aften. Tilbage til lyset om morgenen. Reducere vanding og holde det ved temperaturer under 65 grader Fahrenheit. I seks uger, returnerer planten til normale forhold og se, hvis den blomstrer igen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com