Hvordan virker en udendørs bruser?

December 11

Hvordan virker en udendørs bruser?

Vandkilde

Der er to typer af en udendørs bruser, en bærbar installation og en stationær installation. Den bærbare type forbinder med en almindelig haveslange og er afgørende for en hurtig skylle for dykke ned i poolen eller en hurtig brusebad efter at få beskidte arbejde i gården på en varm solskinsdag. En transportabel udendørs brusebad er ikke ideel til koldt vejr, da haveslange forbindelser normalt ikke har varmt vand tilslutninger. En stationær type af udendørs bruser, på den anden side ville oprette forbindelse til et varmt vandlinje for at få gavn af varmt vand ud over bare plain koldt vand. Dette er ideelt i en udendørs bruser stall, der har væggene eller skærmen for at holde den kold luft i at trænge ind. Derudover er en stationær brusebad ikke at foretrække i områder med koldere vintersæson at forhindre indefrysning af rør eller brusebad linjer.

Installationer

Der er to måder at installere en udendørs bruser--væg monteret eller stand-alone. Installere en udendørs bruser ved at montere den på væggen, som regel tæt på dit hjem. Denne metode er nyttig, når du ønsker at tappe varmt vandlinje og du ikke bruger en masse penge at tilføje vand linjer hvor som helst ellers. Du kan installere en stå alene udendørs bruser hvor som helst du ønsker at. Denne type installation er ofte tæt på en swing pool eller et spabad. Dette kan være dyrt, når du er nødt til at grave en ny vandlinjen bare for bruseren og tilføje varmt vand oven på den kolde vandforsyning.

Udendørs vandvarmere

Bortset fra tilslutning tæt på huset til at tappe varmt vandlinje, kan du også overveje at bruge andre varme kilder. Der er tankless, propan, elektrisk, gas og sol vandvarmere. En tankless er en størrelse med en dokumentmappe og bruger ikke gemte varmt vand, så du vil aldrig løbe tør for varmt vand, som det varmes vand du kun bruger. Bærbare vandsbeholdere køre på propan, varme vandet hurtigt. Elektriske og gas tank vandvarmere normalt vare i 6 år, men du ville have til at se for lækager til at sikre, at de fungerer korrekt. Ved hjælp af gas opvarmning er billigere normalt opvarmer vandet hurtigere end elektriske vandvarmere. Sol vandvarmere er dyrt at sætte op, men de indledende udgifter kan betale for sig selv på grund af besparelserne årligt og den er miljøvenlig.

Brusehoveder

Den hovedtræk i vandvarmeren er brusehoved. Der er flere typer at vælge imellem. Der er justerbar brusehoveder, der kan regulere strømmen af vand, kan det være stærk eller blid afhænger oven på præference for brugeren. Du kan justere det til at give en pulserende effekt for at give en fornemmelse af massage. Der er regn brusehoveder, som giver en effekt, du er under regn, hvilket giver det en naturlig stemning. Nogle brusehoveder kan udvide eller trække ud, så du kan vaske i forskellige retninger. Du kan også få en lavt flow showerhead, der kan give den tingly følelse over hele kroppen og den højt flow, der kan give højtryks brusebad for at hjælpe dig med at lette din muskelspændinger.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com