Grædende Birk træ pleje

November 5

Lacy løvet af den grædende Birk (Betula pendula) tilføjer en yndefuld touch til den hjem landskab. Det er en løvfældende træ, der kræver nogle specielle pleje for vellykket dyrkning.

Klima

Hjemmehørende i Europa, Rusland og vestlige Sibera, grædende Birk vokser godt i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 2 til 7. Det gør dårligt i områder med overdreven sommervarmen.

Landskab placering

Grædende Birk kræver fuld sol til halvskygge. Træet vokser generelt 40-60 fod høj og 20 til 40 fod bred, så læg det i et område, der giver tilstrækkelig voksende værelse.

Jord krav

Plante grædende Birk i veldrænet ler til sandet lerjord jord.

Vanding og fodring

Holde grædende Birk jorden fugtig på alle tidspunkter. Vand ugentligt i tørre perioder. Feed på månedsbasis i forår og sommer måneder med en all-purpose træ og busk gødning.

Advarsel

Den grædende birch er meget modtagelige for angreb fra bronze Birk soegeren, som kan være fatal. USA Forest Service rådgiver til at give de rette kulturelle krav, som understregede træer er mere tilbøjelige til at blive angrebet. Når Udvisningshamre er til stede, behandling med en passende pesticid. Også undgå beskæring træer når soegeren er aktiv.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com