Hvordan til at udbrede Aeschynanthus Radicans

December 19

Hvordan til at udbrede Aeschynanthus Radicans

Aeschynanthus radicans eller læbestift plante, forekommer naturligt i skoven baldakinen i Malaysia og er sommetider dyrket som en hængende potteplante. Den læderagtige, ægformede blade vises langs en serie af slanke, afsluttende stilke, som er tippet med scarlet og orange blomster i den varme sæson. Bright, indirekte lys og ovenfor gennemsnitlige luftfugtighed giver ideelle betingelser for Aeschynanthus radicans planter, og de ofte vokse meget store og skal beskæres. Udklip root nemt og give et effektivt middel til formerings nye planter, men de skal have konstant varme til rod med succes.

Instruktioner

•Tag stiklinger fra en sund Aeschynanthus radicans plante i foråret under rutinemæssige årstidens beskæring. Tage 5 til 7 tommer lange stiklinger, der har flere sæt af blade. Gøre cut lige under en række blade, ved hjælp af rene, skarpe grensakse.

•Pinch fra to nederste sæt blade. Frakke i bunden af Aeschynanthus radicans skæring med 0,1 procent IBA hepper hormon til at fremskynde rodnet.

•Sæt den hormon-belagt del af opskæring i en 6-tommer plast plantageejer fyldt med 2 dele potning mix og 1 del perlite. Tryk det ind jord blanding, så den nederste række blade hviler mod jorden.

•Spray jord med en plante mister indtil det føles fugtig 2 inches under overfladen. Opretholde en dyb og konstant niveau af fugt på alle tidspunkter, mens opskæring sætter rod.

•Indstil potteplanter skæring på en opvarmning mat nær en kilde til lys, diffust sollys. Sæt termostaten på opvarmning måtten til 75 grader Fahrenheit. Vand løv dagligt med en plante mister at holde den mod udtørring.

•Tjek for rødder i 25 til 30 dage ved at trække på basis af Aeschynanthus radicans skæring med blid kraft. Rod dannelsen vil gøre skæring resistente over for bevægelsen.

•Forbind-pot rodfæstet Aeschynanthus radicans opskæring i to til tre måneder, eller når det viser fornyet kraft. Give det med lys og en stor gryde fyldt med økologisk næringsrig jord.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com