Fælles hårdt & blødt træ træer i Californien

December 25

Vilkår "nåletræ" og "hårdttræ," når den anvendes til at beskrive typer af træer, gør ikke henvise til den faktiske hårdhed af træer træ, ifølge University of Tennessee landbrugs udvidelse Service. Løvtræer besidder brede blade, der falder efter vækstsæson, mens nåletræ arter er stedsegrønne nåletræer med nåle eller blade ligner skalaer. I Californien gøre almindelige løvtræ og nåletræ træer ofte gode valg for landskabspleje.

Hvid Fir

Native til høje stigninger i Californien, nåletræ arter hvid Ædelgran (Abies concolor) vokser over 130 fod høj i vilde indstillinger. Dyrkede hvid fir er en mere håndterbare 30 til 70 fod høje. Hvid fir bedste indstilling for at opnå sit potentiale er en fuld sol som har fugtig jord. Hvid fir vil have grene fra sin base opad, de nederste grene hængende og de øvre lemmer peger skyward. Hvid fir som en landskabspleje træ arbejder i store områder som et træ, modellen. Træ funktioner blågrønne nåle og en aske-grå bark, bemærker Missouri botanisk have.

Californien White Oak

Californien hvid eg (Quercus lobata), også kaldet valley eg, vokser i overalt i Californien og er endemiske for Golden State. Denne hårdttræ gør en fin skygge træ, med de arter, der er stand til at vokse mere hurtigt, når det har adgang til grundvandet. Californien hvid eg vil vokse til 70 fod og mere, med dets grene spreder bredt. Stammen er korte, bladene er mørkegrønne og fliget, mens agern er slank og op til 2,5 inches lang. Californien white oak gule blomster blomstre tidligt i foråret, fra marts til April. Træet vokser bedst i fuld sol.

Røgelse cedertræ

De landskabsarkitektoniske anvendelser for røgelse cedertræ (californisk Flodceder) omfatter beskæftiger dette nåletræ træ til at line din indkørsel, skærme og læhegn med dem eller bruge dem alene som en model art. Røgelse cedar vokser i grupper eller af sig selv i det bjergrige terræn i Californien. Hardy, fra US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 6 til 8, røgelse cedar vokser til 150 fod i naturen. I dyrkning er træet meget mindre, vokser til 50 fødder med en meget smalle form. Røgelse cedar har aromatiske blade og rød-brun skællet bark. Træet kræver fugtig jord og det er en langsomt voksende arter, men det er man i stand til at leve i 1.000 år.

Storbladet ahorn

Storbladet ahorn (Acer macrophyllum) er en populær hårdttræ skygge træ i Stillehavet kyst stater som Californien, bemærker Lady fugl Johnson Wildflower Center. Stigende til 100 fod, skifter storbladet ahorn mørke grønne blade, ofte så bred som 12 inches, til gul i efteråret. Fælles for hele sortimentet langs Pacific Coast, Storbladet ahorn udvikler i våde eller tørre forhold og i sol eller skygge. Dyreliv gør brug af træet som en kilde til mad (frø, blomster, kviste og knopper), samt en kilde til dækning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com