Blomster til at plante i grupper

November 10

Blomster til at plante i grupper

Generelle plantning instruktioner for mange blomstrende planter vil lede dig til at plante dine blomster med en bestemt afstand mellem planterne. I tilfælde, hvor en plante vil vokse og udvide vandret, er dette praktiske råd. Men mange blomsterplanter ser visuelt bedre ud når de plantes i grupper, eller tæt på hinanden. Gør så normalt vil ikke skade planterne eller formindske løv og blomster, hvis planterne stadig får ordentlig pleje i fodring, vanding og sollys. Ikke kun vil gruppere blomsterplanter være visuelt tiltrækkende, men af klyngedannelse lyse farverige blomster sammen, vil du være lokkende sommerfugle og kolibrier for hyppige din værftet.

Pærer

Samle pærer når plantning har længe været begunstiget af gartnere fordi de fleste pærer producere en enkelt blomst stilk og, derfor, af gruppering kan du opnå en mere spektakulære visning af blomstrer. Ikke blot bryder forår-blomstrende løg påskeliljer, tulipaner, freesier og iris drage fordel af at blive plantet i en gruppe, men blomstrer i sommeren og efteråret pærer vil også. Plante gladiolus, liljer, georginer, montbretia, star-of-Bethlehem og crocosmia Lucifer i grupperinger fra seks til 10 for en pulserende masse blomstrende farve.

Grænser

Ifølge New Hampshire Folkeuniversitet bliver blomstrende grænser omkring plænen og huset fundament mere populære. Dette er fordi grænser af farverige blomster tilføje til den samlede skønhed af gården og ofte kan være visuelt tiltalende fra den indendørs, gårdhaver og terrasser til større nydelse. Værftet og græsplæne blomstrende grænser kan være 6 til 8 fod dyb, med et udvalg af planter fra kort i front til medium, med høje blomstrende planter som almindelig Stokrose, cosmos og delphinium på bagsiden. Årlige planter er almindeligt anvendt til kanter på grund af den stadige blomstring og tilpasningsevne til gruppering til at skabe en masse farve. God årlige grænse grænsen planter er impatiens, zinnias, salvia, kosmos, begonier, morgenfruer, pelargonier og petunias. Flerårige blomsterplanter som tusindfryd, lavendel, søde Williams, krysantemum og roser kan også bruges i grupperinger for grænser.

Containere

For at få fantastisk leder blomstring plantes containere og ampler skal du arrangere dine planter i en grupperet gruppering. Dette vil gøre din blomstring beholder en masse af levende farver og visuelt tiltalende. For containere, der er på jorden, Begynd med et højere center plante som snapdragons, daisies, liljer eller pelargonier. Omgiv den høje plante med medium eller lavt voksende blomster som petunias, alyssum, stedmoderblomster, søde Williams, zinnias, morgenfruer, impatiens og lobelia. Hængende kurve og beholdere skal kun medium og lavtvoksende blomstrende planter.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com