Hvordan til at bekræfte eller ændre din adresse til din Postal Service

January 2

En af de første ting at gøre, når du flytter til et nyt hjem er bekræfte eller ændre din postadresse. Dette kan forhindre forsinkede betalinger på regninger eller miste mail sendt til den forkerte adresse. United State Postal Service (USPS) kan håndtere din ændring af adresse, eller hvis du vil, du kan bekræfte din adresse med dem for at sikre, at alt er korrekt.

Indtil for få år siden måtte postvæsenet kunder faktisk besøge deres lokale posthus (helst før flytningen) fyld i en gul "ændring af adresse" kort og aflevere det til ekspedienten, der kan du sikkert stadig. Hvis du har for travlt til at vente i kø på posthuset, Følg disse trin for at opdatere din postadresse online.

Instruktioner

Hvordan man finder ændringen af adressen formular

•Åbn din foretrukne webbrowser på en internet-aktiveret computer. Naviger til USPS hjemmesiden.

•Klik på fanen "Alle produkter og tjenester" øverst på hjemmesiden. Det vil omdirigere til en side, der viser alle deres tjenester. Beliggende service "Skift din adresse" og klik på den.

•Læs privatliv handle sætning og derefter klikke på den store orange knap læsning "Klik her for at begynde" for at starte processen.

Sådan udfyldes ændring af adressen formular

•Vælg midlertidig eller permanent adresse ved at klikke på den relevante boble ved siden af enten. Midlertidig betyder du vil flytte tilbage til din gamle adresse inden for et år og permanent betyder, at du plejer. Vælg den dato, du ønsker at starte videresender dine e-mails til den nye adresse. Skriv datoen i tekstboksen og derefter klikke på "Fortsæt". Dette vil navigere dig til det næste sæt af prompter.

•Vælg typen bevægelse, du udfører. Vælg mellem "Individ", "Familie" eller "Business" ved at klikke på boblen ud for de respektive fortegnelse. Klik på "Fortsæt" for at tage dig til det næste sæt af prompter.

•Indtast din personlige oplysninger. Indtast dit navn, gamle adresse og ny adresse samt din e-mail-adresse. Klik på "Fortsæt" når du er færdig. Dette vil tage dig til skærmbilledet udbetaling.

•Indtast dine betalingsoplysninger. USPS vil opkræve et gebyr på 1 USD for at ændre din adresse. Du skal bruge en gyldig debet- eller kreditkort til at fuldføre dette trin. Når færdig med at indtaste dine betalingsoplysninger klik på "Send." Dette vil tage dig til en skærm, der vil tillade dig at tilmelde dig til bestemte kataloger.

•Klik på markering i afkrydsningsfelterne ud for hver butik til at abonnere på hver. Klik på Fortsæt. Dette vil tage dig til bekræftelsesskærm, bekræfter din ændring af adresse. Klik på "Bekræft" for at afslutte processen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com