Hvor hen til forlænge en konkret gårdhave

November 11

Hvis du ønsker for at tilføje nogle flere udendørs levende og underholdende plads til din konkrete gårdhave, kan du overveje at udvide den. Mens hælde store plader af beton kræver en masse arbejdskraft--meget af det med erfaring--små udvidelser til terrasser er noget, der mest gør det selv-husejere kan håndtere.

Instruktioner

•Mark omkredsen af din planlagte gårdhave udvidelse på jorden med landskabspleje maling. Udgrave dette område til en dybde, der er 9 inches under niveauet for de nuværende gårdhave. Dette tegner sig for en 5-tommer betonplade og 4 inches for en grus base.

•Kompakt jord i udgravede område fast ved hjælp af en hånd sikret mod manipulation eller en tunge plade komprimator. Tilføje en 4-tommer lag af fint knust grus og niveau det med en rake.

•Build en form for betonplade ved hjælp af 2-fods ved 6-fods tømmer for at line sider af udgravede område, lægge dem på kant på toppen af grus og sømning dem sammen i hjørnerne. Sæt disse 2 x 6-således at de niveau og i samme højde som den nuværende gårdhave. Hammer træ indsatserne i jorden på ydersiden af rammen og lige op mod formen for at yde støtte, når betonen hældes.

•Mix beton ifølge producentens anvisninger hvis du gør det selv. Hælde beton i form og afretningslag off overskydende. Dette gøres ved hjælp af en 2 x 4 stykke tømmer, som er lang nok til at spænde formularens bredde og hvile det på kanten af formen 2 x 6. Derefter har to folk forstå 2 x 4 på begge ender, og træk det længden af formen langs kanten af de 2 x 6. Dette vil niveau og fjerne den overskydende beton og også afsløre eventuelle lave steder, der har brug for mere konkrete. Tilføje mere konkret til disse steder og afretningslag igen.

•Glatte og Udfør slab med trowels overflade. Holde plader fugtige ved at udvande det, og lad det kur uforstyrret i mindst fire dage, og en hel uge om muligt således at slab når maksimal styrke før udsættes for stress.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com