Pris sammenligning af elektriske vs olie ovne

January 7

El og olie ovne har fordele og ulemper, der skal overvejes, når du vælger den bedste løsning til dit hjem. Elektriske ovne er billigere at installere, men tendens til at have høje driftsomkostninger. Olie ovne er dyrere upfront sammenlignet med elektriske ovne, men har lavere driftsomkostninger.

Elektriske ovne

Elektriske ovne er en forholdsvis sjælden varme mulighed, og anbefales især når olie eller gas ikke er mulig. De bruges ofte sammen med geotermisk varme, som er et system af rør begravet under jorden, bruger jorden temperatur til moderat temperatur i huset. I elektriske ovne kraft blæsere luft over opvarmet elementer, ligner dem i El-komfur brændere. Den varme luft rejser gennem en luft kanalsystemet, som opvarmer værelser.

Olie ovne

Olie ovne spray en olie, svarende til dieselolie eller kerosen, på elektroderne. En gnist lyser olien. Den opvarmede luft er derefter tvunget igennem kanalerne i hjemmet, opvarmning. Olie ovne er ret almindelig, som er propan eller gas ovne.

Fordele

Elektriske ovne er nemme at installere, og på grund af deres lille størrelse, passer ind i de fleste rum. De er sikrere end mange muligheder, fordi de ikke kræver en pilot lys eller bruge potentielt farlige kemikalier. Elektriske ovne sidst mellem 20 og 30 år, langt ud over mange andre typer. Den årlige brændstof udnyttelse effektivitet (AFUE), eller mængden brændstof, der er omdannet til varme, er 80 til 90 procent.

Olie ovne er et populært valg, fordi de har en af de laveste omkostninger at installere i forhold til dominerende typer af ovne, gas og propan. De er effektive, med en AFUE på 83 procent og en levetid i gennemsnit mellem 15 og 20 år. Olie ovne bruger en ren-brænding brændsel, og mange virksomheder nu tilbyder biodiesel blandinger til brug i olie ovne. Disse indenlandske blandinger er optimal for beboere, der ønsker at reducere deres afhængighed af olie fra udenlandske nationer.

Ulemper

Elektriske ovne er meget dyrt at operere, hvilket er en stor undergang af dette system. Også, hvis elektriciteten, der er afbrudt på grund af dårligt vejr, vil det påvirke din evne til at varme dit hjem.

Olie ovne har farlige emissioner, som er indeholdt, når systemet er ordentligt vedligeholdt. Det er imidlertid muligt, at en uopdaget lækage kunne udsætte beboere til giftige dampe. Fordi du har olie og en flamme sammen, er der altid mulighed for, at noget kunne gå galt, forårsager et hus brand. En anden, mindre alvorlige, Ulempen er, at olien skal bringes til huset, i modsætning til med gas eller elektriske ovne, hvor brændstoffet er let tilgængelige.

Omkostninger

Elektriske ovne er billige at købe og installere. De gennemsnitlige omkostninger er $1.000 til $1.500, med installationen koster mellem $1,000 og $2,000. Driftsomkostningerne er "vanvittigt dyrt," og varierer med din klima temperatur, størrelsen af dit hjem og de nuværende omkostninger af elektricitet.

For grundlæggende olie ovne, kan Køb omkostninger være så lidt som $2.000 til omkring $5.000. Installationen kører overalt fra $6.000 til $10.000, afhængigt af kompleksiteten af din plantegning. Driftsomkostningerne er rimelige, på omkring $1,50 per gallon til brændstof.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com