Thailandske tropiske planter

January 7

Forskellige usædvanlige og smukke tropiske planter vokser i Thailand, et land i Sydøstasien. Planter afvige med størrelse, farve og udseende men kan dyrkes med succes i USA, så længe klimaet giver mulighed for plantens vækstbetingelser. Thai planter behøver almindeligt fuld sol for at trives, så mange ikke vokse godt i koldere klimaer.

Adenium

Adeniums er blomstrende planter dyrket almindeligt i Thailand med en woody, tykke stilk. Anlægget har en lille "træ" udseende, med "blade" bliver klyngen af blomst blomstrer på toppen. Blomst farver varierer, men lyserøde, røde og hvide er fælles. Planterne nå op til 6 fod i højden. En adenium behov for fuld sol og regelmæssig vanding at vokse ordentligt.

Syzygium Campanulatum

Syzygium campanulatum er en plante, der ofte bruges i thailandske landskabspleje som en hæk eller simpelthen for sin farverige udseende. De brede, tynde spidser bladene af syzygium campanulatum vise forskellige farver på samme tid, først og fremmest en blanding af grønne, røde, gule og orange og små røde "powder-puff" blomster kan forekomme. Planten er bedst i fuld sol med moderat vanding.

Croton

Croton er en farverig busk indfødte til Thailand. Bladene af en croton er flad, men nogle gange tage på en "proptrækker" udseende og farver spænder fra rød, orange, gul, grøn eller en blanding af nuancer. Fuld højde og bredde af en croton kan nå til over 6 fod udendørs, men planter bliver ofte dyrket indendørs. Croton er hårdføre og kan vokse i fuld sollys eller delvis skygge med lidt vand.

Krone af torne Hybrid

Krone af torne er en blomstrende plante, der har en specifik hybrid sort fundet i Thailand. Bladene vokse op til omkring 6 inches og har en oval form, udvide nær spidsen. Anlægget kan nå op til 7 fod i højde som en stilk eller vokse som en lille busk. Forskellige blomst farver findes i Thailand hybride planter, herunder rød, gul og fløde og blomstrer klynge sammen. Planten har brug for fuld sollys men tåler nogle skygge, og lidt vand er nødvendig for korrekt vækst. Krone af torne har grå pigge, der dækker dens stængler og producerer en mælkeagtig stof, der irriterer huden, så brug handsker, hvis håndtering af anlægget.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com