Om Pool pavilloner

January 9

Om Pool pavilloner

Pool pavilloner fandtes før kun på resort logi faciliteter. Bolig pool pavilloner kan nu oprettes for mindre end prisen for en kommerciel puljen pavillon. Priser og stilarter i pool-pavilloner varierer meget. Professionelle bygherrer eller en snu boligejer med et sæt af planer kan bygge en puljen pavillon.

Pool Pavilion planlægning

Nogle pool pavilloner er designet til at være åben, meget gerne en havepavillon eller et shelter hus. En indhegnet swimmingpool pavilion ofte indeholder mindst én skiftende område og bar område. De mest sirlige pool-pavilloner indeholder ofte et badeværelse og en lounging eller soveplads. Nogle har endda boblebad og saunaer. På den anden side er pool pavilloner lavet på et stramt budget ofte lavet af gitter og grundlæggende support kolonner. Denne type af puljen pavillon er lukket ikke, men tilbyder skygge og et sted for havemøbler. Før du kan bygge en pool pavilion, check at se, om dit community har zoneinddeling restriktioner.

Pool Pavilion Kits

Pool pavilion kits er prissat per kvadratfod. Nogle kits kan købes for omkring $300, men skal du ikke medtage byggematerialer. Pool pavilion kits, der omfatter alle nødvendige materialer og hardware range i pris fra $2.000 til $5.000. Disse priser afspejler en gennemsnitlig størrelse struktur af 10 af 12 firkant feet. Udgifterne til beton skal også vurderes. Gratis pool pavilion planer kan findes på hjem forbedring steder såsom www.hgtv.com eller www.diy.com. En fordel ved at betale for en pool pavilion kit er at du kan få teknisk support og email hjælpe, når et problem opstår.

Pool Pavilion stilarter

En middelhavs-stil pavillon er dyrt men tilføjer en attraktiv omdrejningspunktet til området baggård. Denne stil af puljen pavillon er ofte en open-air struktur men kan være lukket. Blød screening eller udendørs stof gardiner oprette personlige oplysninger og holde anlægsomkostningerne. Rød ler og terra cotta fliser bruges til tag og gulve. Udendørs blinds, især dem af bambus-inspireret materiale, er populære valg for beskyttelse af personlige oplysninger og skygge.

En forhøjet dæk med en pool pavilion kan oprettes i bassiner og damme. Denne stil svarer til en veranda og tilbyder øget firkantede optagelser uden en stor prisseddel.

En simpel trækonstruktion med indbygget bænke til siddepladser og opbevaring tillader bygherrer til maling eller pletten struktur til at matche hjem eller pool-området.

Pool-pavilloner med glasskydedøre tillader beskyttelse fra elementerne i koldere vejr. Hængende glasdørene korrekt kræver konstruktion viden og konkrete værktøjer.

Genanvendt plast, bambus og vinyl indlæg er miljøvenlige materialer, der kan bruges til at bygge pool pavilloner.

Puljen pavillon belysning og opvarmning

Elektriske ledninger, forretninger eller solpanel omkostninger og placering er vigtige ting at overveje. Udendørs fans, belysning og varmeapparater er tilgængelige i mange stilarter og farver. Udendørs køkken og ildsteder kan også indarbejdes i en pool pavillon. Omkostninger for disse typer af funktioner tilføjer en anslået $3.000 til $10.000 i pool pavilion projektet.

Pool Pavilion udsmykning

Efter puljen pavillon er bygget, kan udsmykning begynde. Hængende liggestole eller kurvemøbler ofte pryder pool pavilloner. Træ og smedejern møbler er også holdbare.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com