Installation af granitbordplader

January 10

Installation af granitbordplader

Når du køber en ny granit countertop, vil du køber det fra firmaet tage alle de nødvendige målinger til at sikre it passer på din kabinetter. Selskabet vil bore alle nødvendige monteringshullerne og skære rum for dræn, komfur og andet tilbehør. Med hjælp fra et par venner, kan du derefter installere køkkenbordet selv.

Instruktioner

•Drej off vandet afspærrings-ventiler på vasken og afbryde vandet linjer, der forbinder til afspærrings-ventiler og synker vandhaner. Bruge et par tænger til dette.

•Løsn kompression møtrikken, der holder vasken afløb til fælden. Brug et par tænger til at løsne møtrikken. Dette vil tillade dig at trække vasken, mens du stadig er knyttet til den ned rør til afløbet.

•Tag holderne til vasken med en skruenøgle sæt. Hvis vasken er selvstændige rimming og mounts til toppen af tælleren med lim, tryk på spartel mellem køkkenbordet og vasken og lirke vasken ud. Fjerne vasken og satte det til side.

•Tag andre tilbehør fastgjort til køkkenbordet, såsom komfur. Dette kan kræve assistance fra en autoriseret elektriker.

•Fjern de skruer, der holder pladen på skabene. Bruge en skruenøgle sæt til at fjerne fastenerne. Hvis bordpladen er limet på kabinetterne, tryk på en spartel mellem toppen af køkkenbordet og bunden af køkkenbordet og lirke køkkenbordet ud. Kassér køkkenbordet.

•Sæt granit bordplade på skabene. Igen, dette vil sandsynligvis tage bistand fra en eller flere personer til at løfte og placere køkkenbordet på plads.

Uddelingen L beslag på undersiden af bordpladen. Køkkenbordet har gevind indsætter i bunden. Brug de medfølgende skruer til at sikre beslagene til køkkenbordet. I tilfælde af skær ikke er forudinstalleret, lim dem med lim og vente på dem til tørre.

Uddelingen anden siden af L-beslag til indersiden af kabinetter med de medfølgende skruer og en skruetrækker.

•Sæt vasken og andet tilbehør på granit bordplade og gøre alle de nødvendige forbindelser.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com