Værktøjer til rengøring af vandrette persienner

January 11

Der er en velsignelse af nye opfindelser derude at rengøre blinds. Videnskab og abstrakt troede har førte vejen til fremskridt i rengøring teknologi, som også giver et elegant look. Der er stadig den gamle reliables af blinds rengøring og præference mellem nye teknologiske og gamle afprøvede og sande metoder er et spørgsmål om smag og prisoverkommelighed.

Klude og fjer støveklude

Hvis penge er en bekymring, er en nem måde, der ikke vil skade din pengepung en Anti-Dust spray og en klud. Mens denne rute kan være billig, øger det sværhedsgrad og mængden af tid, det tager for at fuldføre jobbet, fordi du skal omhyggeligt rengøres hver enkelte blind. Fjer støveklude også gøre arbejdet for en rag og anti-støv spray, men det kun spreder problem rundt i lokalet og det slippe ikke af med den.

Støvsugere og vedhæftede filer

Støvsugere har specielle vedhæftede filer for den slange del af det tomrum, der kan hjælpe dig med at rense blinds. I de fleste tilfælde er det en strittede dyse, der tillægger slangen og giver et sug for at fjerne støv og samtidig blidt strittende rene dem.

Teknologisk effektiv støveklude

Der har været en lang række generiske og varemærke støveklude, der er specielt lavet til at håndtere støv og snavs. De er også lavet tynd for at nå mellem blinds for bedre rengøring. Der har været et vigtigt salgsargument for disse fleksible støveklude. Nogle af støveklude kommer med forlænges tryllestave for at nå højere områder. Nu kan alle aldre og størrelser rengøre blinds uanset statur.

De mere high-end støveklude er også designet til at fange støv i duster i stedet for at sprede den rundt i lokalet. Fylde duster med støv og snavs er ikke noget problem, fordi de faktiske støveklude, selv er disponible og udskiftelige.

Slangen, svamp og sæbevand

At fjerne grim fra blinds er sværere fas det kan kræve mere slibende værktøjer. Nogle gange er du nødt til at fjerne dine blinds fra vinduet, tage dem i din baghave, sprøjte dem ned med en havearbejde slange og derefter vaske dem med en svamp og sæbevand. Mens det ikke anbefales at din udføre denne rengøring job indendørs, hvis du gør, oprette håndklæder rundt i bunden af blinds og let rengøre blinds med en fugtig svamp med sæbevand.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com