Rainscapes & naturlige dræning projekter

January 13

Storm vandafstrømning har at gå et sted efter det flyder fra din konkrete indkørsel. Det går ikke at vand behandlingsfaciliteter, dog. Betyder, at olien dråber fra din bil, pesticidet kemikalier spildt på dit hjem--samt andre væsker på nærliggende asfalt eller fortove--vil flyde ind i nærliggende vandløb og søer uden tilbageholdenhed, medmindre du implementerer en måde at forhindre det, såsom at skabe en regn scape eller alternative dræning metode.

Lav pris

Reducere behovet for vand din græsplæne ved at designe eller ændre din landskab til at dyrke indfødte blomster, græs, prydplanter græs og buske. Dette er en billig måde at oprette en regn scape. Native planter er allerede tilpasset til dit geografiske område jord type og nedbør gennemsnit, hvilket reducerer behovet for ekstra vanding. Ofte kan du finde dem til salg meget billigere end eksotiske planter, undertiden endda gratis.

Naturlige dræning

En anden billig regn scape projekt, der er også en naturlig afvandingsprojekt består i at tilføje regn tønder til din landskab. Du kan bruge en regn tønde til at fange tag downspout vand i øjeblikket strømmer til dit drev eller fortovet, hvor den bidrager til storm vandafstrømning, ifølge Montgomery County Maryland Department af miljøbeskyttelse. Du vil have vand til havearbejde og græsplæne behov uden at tænde vandslange. Omkostningerne består af en regn tønde og en lille ændring til at forbinde downspout direkte til tønden.

Regn haver

For store, veldrænet landskaber, skal du oprette en regn haven som projektet regn scape. Befri din ejendom af overdreven nedbør samtidig reducere storm vandafstrømning. Plantning rigelige blomster, vil pyntegræsser og andre planter opsuge fugt, så det falder og forskønne din græsplæne på samme tid. Dine omkostninger omfatter køb af prydplanter, der kan være dyrere end indfødte sorter, men du kan vælge dem du bedst kan lide.

Konkrete løsninger

Reducere den negative virkning af et landskab, dækket med beton eller asfalt ved at tilføje gennemtrængelig asfaltudlæggere. Du vil tilbringe mere og måske brug for bistand fra en professionel entreprenør til at fjerne beton eller asfalt og erstatte det med asfaltudlæggere. Men du vil genvinde din investering på lang sigt ved at øge din egenskabsværdien med projektet. Indsatsen vil også forskønne dit landskab og tillade regn til at sive ned i jorden i stedet for at køre som regnvand.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com