Sådan Fix en flydende Pool Liner

January 31

Sådan Fix en flydende Pool Liner

Flydende pool liners er forårsaget af grundvandet uden for puljen kommende op til eller er større end vandet i poolen. Dette kan ske under opførelsen af poolen, når hullet gravet er lidt større end pool, forårsager vand opbevares før absorbere ind i den omgivende jord. Da vandet absorberer i jorden, presser pool liner forkert mod pool struktur og former rynker. Der er flere metoder til fastsættelse af flydende pool liners, og pool liner skal repareres, før det forårsager yderligere skader.

Instruktioner

•Tryk på pool liner mod væggen og gulvet i det berørte område af bassinet ved hjælp af en stang med en pool børste på udgangen. Dette kan kun ske, hvis din pool ikke er endnu fyldt med vand. Trykke på pool liner, mens tilsætning af vand til swimmingpoolen på samme tid vil forhindre rynker fra formning i pool liner.

•Tag rynker i dit allerede fuld pool ved at bruge et toilet stemplet. Kaste omkring rynker bliver spredt ud pool liner i området, og fjerne rynker. Springet ikke direkte på rynker, men over, under og rundt om dem. Dette virker kun, hvis der er et par små rynker i din pool liner.

•Installer mindst to godt punkt linjer til at pumpe grundvand ud af puljen. En brønd pumpe linje skal installeres på hver side af den dybe ende at forhindre foringen fra flyder væk fra væggen.

Tips & advarsler

  • Skub ikke pool pole og børste mod foringen for hårdt fordi det kunne rive hul i det.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com