Draperiet specifikationer

November 21

Draperiet specifikationer

Beskyttelse af personlige oplysninger, omkostninger og lethed af pleje er nogle af de elementer, du overveje når du vælger gardiner til din bolig. Ofte vil du finde lignende behandlinger designet til at passe forskellige størrelse windows. De forskellige specifikationer kan også kræve forskellige metoder til hængende. Når du vælger gardiner til dit hjem, vil at vælge den korrekte specifikationer for windows sikrer gardiner se deres bedste.

Stof

Når du vælger gardiner til et værelse, vil typerne af stof du vælger være en af de specifikationer, der vil skille sig ud de fleste. En naturlige fibre, som linned eller stof, vil give rummet en økologisk føler, hvis du vælger en solid. En trykt design på nogen af disse stoffer kan låne dem et dressier udseende. For formalitet, vælge silke, en delikat stof. Som alternativ overveje et syntetisk stof, der efterligner silke, hvis du har kæledyr eller børn. Du vil finde det lettere at pleje for de syntetiske stof, da det kan være vaskbare. Vægten af stoffet vil også bestemme, hvordan draperier ser ud. En lighter stof vil give en luftig føler. Brug en gennemsigtig stof i et rum, der ikke kræver privatliv eller hvor du har tendens til at lag gardiner. For en formel eller dramatisk look, der også giver beskyttelse af personlige oplysninger, skal du vælge stof med mere vægt som damask eller fløjl.

Længde

Længden af gardiner du har brug for afhænger af størrelsen af de vinduer, du planlægger at dække og højden af din lofter. For en dramatisk udseende, skal du vælge en længde, der passer fra loftet på gulvet. Du kan pyt stof på gulvet i en ultra-formelle rum. For et afslappet look, vælge forhæng, der kun dækker området fra toppen af vinduet molding til bunden af vinduet støbning.

Bredde

Omhyggeligt vælge bredden af draperier. Hvis du planlægger at holde draperier stationær, kan du nøjes med en enkelt bredde. Hvis du vil åbne og lukke draperier, sikre, at du køber en bred nok panel, så det lukker uden at skabe huller på den ydre kant af vinduerne. Dekoratører plejer at anbefale at bredden af et forhæng er lig med mindst halvanden gange bredden af vinduet du planlægger at dække. Du kan købe endnu bredere forhæng, hvis du kan lide en fyldigere draperier behandling.

Stang

Emballage oplysningerne med draperier typisk angiver typen af stang du skal hænge det. En traverse rod bruger en trisse system at trække gardiner åbne og lukke. Når du køber forhæng, der kræver en traverse rod, sikre du har nok plads på væggen på hver side af vinduet så gardiner kan stable og hænge pænt. Hvis draperier har øskner eller fanen toppe, skal du vælge en dekorativ stang, da det vil vise. Når gardiner har en lomme, angiver emballagen bredden på den rod, du har brug for.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com