Hjemmelavet Mini drivhus

November 26

Hjemmelavet Mini drivhus

Mini drivhuse er nyttige, når du starter planter fra frø indendørs. Drivhuset holder på fugt mens det stadig tillader lys at trænge ind. Hjemmelavet mini drivhuse er enkle at lave med plast VVS materialer og plastfolie. Du kan brugerdefinerede størrelse drivhus til at passe din plads og til at dække så mange planter som du ønsker.

Materialer

En af de enkleste måder at gøre en hjemmelavet mini drivhus er at opbygge en ramme med PVC rør. Mindre rør med diametre af 1/2 inch til 1 tommer fungerer bedst til et lille drivhus struktur. For at konstruere rammen, skal du også PVC stik den samme diameter som dit valg af rør. PVC tre-vejs stik arbejde at deltage i hjørnerne af en kvadratisk eller rektangulær mini drivhus med ingen separat tag; bruge fire-vejs stik vedhæfte en tagkonstruktion. Glide T PVC-stik arbejde at tillægge den vandrette ramme på toppen og bunden af drivhuset lodret side væg rør.PVC primer og PVC cement er de produkter, der er nødvendige for at vedhæfte ledninger til stikkene. Et PVC rør cutter designet til at skære den størrelse rør, som du bruger, er også nyttigt. Et ark af plast stor nok til at dække drivhus ramme og spray, tyktflydende eller holde lim for at vedhæfte plastfolie til rør er de kun andre materialer, du bliver nødt til at gøre en hjemmelavet mini drivhus.

Gør Mini drivhus

For at gøre en simpel mini drivhus med et fladt tag, skåret fire PVC rør svarende til den ønskede længde af drivhuset og fire rør svarende til den ønskede bredde af drivhuset. Disse rør er de vandrette understøtter for rammen, et sæt til toppen og ét sæt til basen. Du skal også bruge otte PVC rør skåret så det svarer til den ønskede højde af mini drivhus. Disse rør er de lodrette støtter, at slutte sig til de øverste og nederste billeder.Skub en slip T stik til midten af hver af de otte vandrette rør. Vedhæft et lodret rør til åben enderne af slip T-stik på fire vandrette rør, to cut til længden og to cut til bredden. For at tilslutte alle PVC-rør til nogen af stikkene, sprede PVC primer hvor de to sektioner vil mødes og vent 10 sekunder. Spredt PVC cement over primeren og passer sektionerne sammen. Hold passer til 15 sekunder at give cement tid at oprette. Deltag de åbne ender af slip T-stik på de resterende vandrette rør til lodrette rør. Sørg for, at længder af rørene du tilslutter svarer. Du har nu fire rammer for de fire vægge af mini drivhus.Forbinde fire vægge i hjørnerne med tre-vejs PVC stik. Dække hele rammen med plastfolie. Hold på plads med dit valg af selvklæbende plastfolie.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com