Køkken Tips til Nonstick køkkengrej belægning

February 24

Køkken Tips til Nonstick køkkengrej belægning

At sige at nonstick gryder og pander har revolutioneret husligt arbejde er ikke en overdrivelse. Kapacitet til at stege, koge, bage og stege uden besværlig timevis skrabning brændt på mad ud af kogegrej er resultatet af dette fremskridt i teknologi. Efter et par grundlæggende tips om rengøring og forbrug vil hjælpe dig med at holde den nonstick belægning på dine gryder i topform i år.

Bruge rigtige redskaber

Metal skeer, spatler og andre redskaber vil skrabe den nonstick belægning off din pander. Bruge redskaber, der er fremstillet af eller beklædt med træ, plast eller nylon. Brug ikke knive, elektriske miksere, metal piskeris eller noget andet der er skarp eller det gør manipulere mad i din køkkengrej vanskeligt; de kan ridse finish. Bruge nonstick tænger for at vende kødet, nonstick spatler at spejlvende pandekager og nonstick skeer eller piskeris at røre væsker.

Se varmen

De fleste nonstick pander er lavet af heavy-duty aluminium, så de varme op hurtigere og bliver varmere end almindelige pander. Kog ved hjælp af lavere temperaturer end du ville bruge med konventionelle Køkkengrej, fordi alt for høj varme kan forårsage den nonstick belægning til warp eller knæk. Forvarm panden, før du bruger det, så maden vil koge jævnt og undgå mad fra stikning.

Vask det højre

Ikke rense dine nonstick køkkengrej i opvaskemaskinen; den høje varme kan forårsage belægning til warp og knæk, og den slibende rengøringsmiddel kan bære det væk. Hånd vask dine gryder og pander med varmt, sæbevand vand og et viskestykke eller en svamp. Hvis gryden skal være skrubbes, bruge en blød børste eller en nylon skrubbe pad; Brug aldrig ståluld, sæbe eller et andet slibende stof. Husk at Lad dine gryder afkøle helt, før du vasker det; kaster en varm gryde i vand kan forårsage at warp.

Opbevar den omhyggeligt

For at beskytte den nonstick belægning fra ridser, skal du gemme din køkkentøj af hang fra en gryde rack i et område med lav-trafik i dit køkken eller spisekammer. Hvis du skal stable det i et skab, skal du placere en serviet, en quiltet hot pad eller en ren kaffefilter mellem pander at forhindre ridser. Selv den mest omhyggeligt beskyttet nonstick køkkengrej bliver ridset og slidt med brug og skal udskiftes, men ved at tage de nødvendige forholdsregler, du kan nyde dit sæt i mindst fem år.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com