Hvordan man laver en blomstrende pæretræ bred, ikke høj

March 14

Hvordan man laver en blomstrende pæretræ bred, ikke høj

Et pæretræ giver smukke forårsblomster til baggård og har adgang til et stort udbud af friske pærer til at oprette syltetøj, gelé og andre retter gør plejen af det umagen værd. Stiger eller besværlige frugt vagtposter er typisk behov for at få adgang til frugten af dette typisk høj, runde træ. I 1600-tallet løst træpleje dette problem ved at udvikle espaliered træet. Praksis fortsætter i dag af dem, der vil nemt plukke frugten af et træ, der er bred, flad og vandret.

Instruktioner

•Plant en ung pear tree ikke mere end 18 til 24 inches i højden. Placer det i jorden på en 60 til 70 graders vinkel hælder enten mod øst eller vest. Lad det vokse til et år at tillade rodsystem at blive etableret før du begynder at arbejde på den.

•Build et ståltrådshegn over træet, med slutningen stillinger i øst og vest, så træet får maksimal sollys. Hegnet skal være mindst 8 fod lange og 6 fod høj, med mindst fire tråde af wire kører længden af stillingerne og bundwire lige over træet. Træet skal være midt i længden.

•Trim væk alle grene fra træ i slutningen af vinteren, undtagen den øverste gren på side nærmeste hegnet. Træet skal ligne en skæv "t", der hælder til den ene side.

•Tie den resterende gren til wire lige over det. Binde spidsen af træ til samme tråd men pegede i den modsatte retning. Da af filial og tip vokse, fortsætte med at binde dem til wire, så de følger ledningen i et horisontalt mønster. Når de når frem til 12 inches, holde op med at binde dem og lade dem fortsætte med at vokse

•Bend både grenen og træet spidsen opad efter de har tilføjet nok længde til at nå wiren ovenover. Binde dem til denne tråd og lad dem vokse vandret langs det. Fortsætte dette mønster for at lade dem vokse 12 inches ad metaltråd, så bøje dem opad til næste tråd.

•Prune filialer, der begynder at vokse, peger udad fra hegnet. Nogen, der begynder vokser i hegnet binde til en wire identisk med de første to du gjorde. Som de vokser forbi 12 inches, løfte dem til næste højere wire som du gjorde med første adskillige. Du kan tvinge dem til et lavere wire, hvis nødvendigt. Inden for et par år vil du have et pæretræ, der er blevet trænet og beskåret for at følge hegnet. Som den når sin fulde vækst, vil det være 8 fod bred, kun omkring 1 fod dyb og ikke mere end 6 inches høj.

Tips & advarsler

  • Pæretræer kræver en masse vedligeholdelse, da de hurtigt voksende og hurtigt fylde et hegn.
  • Start din espaliered pæretræ fra en graft på dværg eller semi-dværg lager. Sorten graft skal producere mange spurs.
  • Pære kviste hærde hurtigt så tøv ikke med at arbejde med dem.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com